Skusenosti s IXEL-om

cikokaper1

prosim vas ak by mal niekto doma ixel...kto ho nepotrebuje ..okamzite ho odkupim...kontakt...032/6597569..............cikokaper@azet.sk

ssobota

Tak sa ozyvam po case..Ja beriem rano a vecer jednu tabletku. Na jednej strane mi pomohol Ixel v zaciatkom, no po case, ktory ho uz beriem, mam pocit, ze prestal zaberat. Mam depresivne myslienky a nalada tiez nie je nic moc a co mi dost vadi je to, ze pri jeho uzivani neviem, co je to sex. :/

ivka34

...nie,na mesiac som mala vysadené lieky a skončila som v nemocnici,no,čo už...ale s mliekami som v pohode,a ten ixel zatiaľ znášam super,len sa mi troška motá hlava,ale ja mám aj nízky tlak,takže som zvyknutá,ja som zatiaľ všetky lieky znášala dobre-okrem spitominu,z toho som bola ako nadrogovaná,a ako som tu čítala,že niektroí majú problémy so spánkom,tak to ja našťastie nepoznám...

lencok1

ivka34 nemaj strach, ved vies ake to byva v zaciatkoch, ale postupne si navyknes a stabilizuje sa to...a nevies sa za tych 6 rokov tej panickej poruchy zbavit?

ivka34

...Ja začínam s ixel-om od zajtra,brala som už rôzne ad,liečim sa na panickú poruchu,asi 6 rokov,posledne som bral alventu,ale pribrala som,no,s tých nežiadúcich účinkov čo ste tu popísali mi je všelijako...až mám strach začať s liečbou...:-(((

lencok1

ja beriem AD uz dlho, ale nepriprisovala by som im ze som pribrala, s ad som zacala pred siestimi rokmi a medzitym nejake prestavky samozrejme ze aj dobre bolo, odvtedy sa moja vaha pohybuje od 48 do 53, 54 kg...myslim ze je to tym ako jem, ale nepripisovala by som to AD...ale pravda je ze AD zvysuju hladinu prolaktinu, to znamena ze prsia mozu byt akoby vacsie,nafuknutejsie....ako u koho