nechapem tomu

Príspevok v téme: nechapem tomu
vaci

Som chalan a priatelku nechapem,stale tvrdi ze je asi tehotna.Spavame bez kondomu,ale bol v nej len tak spolovice.Neurobil sa dnu.Mala problem s menstruaciou,brala na upravu liekz,teraz ich neuziva a nedostala uz 2 tyzdne menstruaciu.Kupil aj test,bol negativny,pre istotu vcera dalsie dva.Je test pravdivy?Ak po vystreku mi ho da na polovicu dnu,moze otehotniet,viem ze asi ano ale niekto pisal ze spermia zahinie na vzduchu hned.Dik za radu.Este da sa chalanovy spoznat kedy je baba tehotna po dvoch tyzdnoch?

ahoj

ano,dievča môže otehotniet aj keď si len "na polovicu"ako píšeš,dokonca môže otehotnieť už počas.nestresujte sa zbytočne,testy vedia byť spolahlivé.A nie,po dvoch týždňoch to nespoznáš na dievčati. nabudúce použite ochranu(veď ich je hodne a nie sú tu len tablety,čo sa mi nezdá najlepšie riešenie)

sii

hmm, povedz si madar lebo tak pises:()
Ja tomu tvojmu textu vobec nerozumiem.
Inak z toho tvojho polovicneho moze otehotniet.
Ludia preco necitate odbornu literaturu alebo brava alebo nejaku hovadinu kto dojdete k nejakym informaciam. Robite to na slepo a bez zodpovednosti!

janka

ked si niekto cita toto forum a rozne problemy ludi, zisti ze je tu hrozne vela takych, co si myslia, ze su tehotne, alebo su tehotne alebo chcu potrat. z toho by si uz mal predsa kazdy zobrat ponaucenie, nie?

heha

ja len tak okrajovo:
Chápať to – rozumieť tomu
teda vaci zapamätaj NECHAPEM TO alebo NEROZUMIEM TOMU je gramaticky spravne

andrejka

je jedno ci cely alebo polovicny, ak sa dostanu spermie do posvy moze otehotniet. Len pre tvoju informaciu, spermie dokazu prezit v posve az 3 dni.Co chces zistovat po 2 tyzdnoch? Nabuduce si kup namiesto desiaty do skoly kondomy a bud trosku zodpovedny za svoje ciny a nevypisuj tu, ze nechapes priatelku ap, lebo v pripade tehotenstva by mala ona \"problemy\" ci uz s potratom alebo vychovou. Takych ako ty uz bolo...a su z nich oteckovia.

kikulka

to nevadí,ak je tam len z polovice a neurobil si sa tam,aj pred vyvrcholením unikajú spermie von a nie je pravda,že hynú okamžite,pár minút dokážu prežiť.Ak testy hovoria,že nie je tehotná,tak nie je,sú spoľahlivé,ale pre budúci krát doporučujem,aby ste nejakú ochranu použili,lebo je to riskantné.A chalan asi po 2 týždňoch to na babe nespozná...Býva tvojej priateľke nevoľno?Ala ked testy sú negatívne,tak by malo byť všetko OK,pre istotu,nech zájde ku gynekológovi,ale malo by byť všetko v poriadku