pri milovani som naplnena vzduchom co mi sposobuje bolesti.minule mi dokonca strplo i cele telo.po milovani, ked zo seba vytlacam vzduch si partner mysli ze prdnem. je mi to neprijemne:(Mavate i vy podobne problemy?cim to je? nie som dost uvolnena??
naplnena vzduchom
angell , od dokonalosti mám daleko,a le ďakujem za kompliment...
on sa na tom smeje, no mne do smiechu vobec nie je. a ide o klasicku missionarsku polohu.a vies machulka, mozno ty sa za nic nehanbis, mozno sa ani nemusis za nic hanbit, bo si dokonala.pre niekoho je toto malickost a rad sa na tom posmeje, niekoho vsak to moze i trapit.a ta otazka :"na čo sexujete ak sa hanbíte za takéto veci ?"vies su ludia , ktori maju komplexy a ja ich chapem,a nie je na tom nic zleho.
Ivica7, dakujem za normalnu odpoved :) !! kto mava s tymto problemy, myslim caka taketo podobne odpovede!
babena to mava ked ideme zozadu a vacsinou sa na tom smejeme :)
treba zistit pri ktorej polohe mas tieto stavy :)... u mna je to zo zadu v pohode ale ked som dole tak sa to sem tam stava...
juju- hlavne nechod od zadu. Bud lež dole hore alebo z boku,ale zo zadu najčastejšie sa to stáva,davaj bacha. )
a ktore su to polohy pri ktorych sa to nestava? prosim o odpoved, velmi by ste pomohli aj mne
Viem že sa to stáva,ale ja do takých poloh pri ktorých by sa mi tam mohol dostať dnu,ani nejdem. Vyhýbam sa im.
je to uplne normalne a ked mate dobreho chlapca, tak to tak chape aj on a nanajvys sa na tom obaja obcas zasmejete .. co sa tyka bolesti .. ak to zacne byt kvoli vzduchu neprijemne, tak asi jedine zmenit polohu a popri tom poslat vdzuch von ..
na čo sexujete ak sa hanbíte za takéto veci ? milujem sa predsa s človekom, ktorému dôverujem, ktorý vie o mne veľa, a nebudem sa hanbiť pred ním ak mi víde vzduch odtiaľ kam sa dostal..
alebo to som len ja naivná ? ? ?
stava sa to a je to normalne... boze ludia to sa hanbite ked sexujete<<< nepripustne!!!