naplnena vzduchom

angell

on sa na tom smeje, no mne do smiechu vobec nie je. a ide o klasicku missionarsku polohu.a vies machulka, mozno ty sa za nic nehanbis, mozno sa ani nemusis za nic hanbit, bo si dokonala.pre niekoho je toto malickost a rad sa na tom posmeje, niekoho vsak to moze i trapit.a ta otazka :"na čo sexujete ak sa hanbíte za takéto veci ?"vies su ludia , ktori maju komplexy a ja ich chapem,a nie je na tom nic zleho.
Ivica7, dakujem za normalnu odpoved :) !! kto mava s tymto problemy, myslim caka taketo podobne odpovede!

baby

treba zistit pri ktorej polohe mas tieto stavy :)... u mna je to zo zadu v pohode ale ked som dole tak sa to sem tam stava...

utopia

juju- hlavne nechod od zadu. Bud lež dole hore alebo z boku,ale zo zadu najčastejšie sa to stáva,davaj bacha. )

utopia

Viem že sa to stáva,ale ja do takých poloh pri ktorých by sa mi tam mohol dostať dnu,ani nejdem. Vyhýbam sa im.

ivica7

je to uplne normalne a ked mate dobreho chlapca, tak to tak chape aj on a nanajvys sa na tom obaja obcas zasmejete .. co sa tyka bolesti .. ak to zacne byt kvoli vzduchu neprijemne, tak asi jedine zmenit polohu a popri tom poslat vdzuch von ..

machulka006

na čo sexujete ak sa hanbíte za takéto veci ? milujem sa predsa s človekom, ktorému dôverujem, ktorý vie o mne veľa, a nebudem sa hanbiť pred ním ak mi víde vzduch odtiaľ kam sa dostal..
alebo to som len ja naivná ? ? ?