oči a pečň

Príspevok v téme: oči a pečň
charlie

Môj známy má 11.ročného syna ,ktorý má silné dioptrie. dozvedel sa, že to súvisí s nedostatočnou funkciou pečene. dostal lieky ( od nejakej liečiteľky, či liečiteľa) s názvom Corposan.máte niekto skúsenosti s týmto liekom alebo mi viete napísať čosi viac o tom spojení OČI- PEČEŇ?

marfuška

Iridologia je to, čo už Alternatíva napísala.Minule som akurát o tom niekde čítala,len neviem kde.Sú ludia,ktorí podla zmeny farby očnej dúhovky,alebo ešte neviem čoho dokážu určit,ktorý orgán je chorý.Neviem či si to pamatám presne,ale zdá sa mi že dúhovka je rozdelená na urč.časti a každá tá čast prislúcha nejakému miestu alebo orgánu v tele.To je tak celkom laicky napísané.

eleonora

Ahoj Charlie,
ano je to pravda ze ak je chora pecen vplyva to na zrak.vyhladaj si dobreho homeopatha a bez kvapky na pecer (teda chlapec)...
pomaha to

monča

Ja so zase niekde čítala, že kto má problémy s pečeňou má 2 zvislé vrásky medzi očami a napr.pankreas -zvislá vráska nad koreňom nosa. A keď sú oči čevené, nečisté a nebodaj žlté tak to je jasné..

Alternativa

Nestretla som sa s tym, ze silne dioptrie su signalom nedostatocnej funkcie pecene. Skor si myslim, ze liecitel ovlada iridologiu. Urcite problemy organov a teda aj pecene sa prejavia v ocnej duhovke. Liek nepoznam, ale odporuc, aby chlapec pil ostropestrec mariansky a caj z repika - oba su vyborne na pecen.