Ahojte.. v nedelu mam dobrat poslednu tabletku logestu..a dneska rano som sa zobudila stym ze trochu krvacam, take spinenie ako pri konci menstuaci. Zabudla som si dat tento mesiac jednu tabletku. pomozte poradte..dkaujem
Krvácanie počas antikoncepcie
Hneď. Čo to znamená hneď v ten deň, či?
chcem sa spytat....zabudla som zobrat jednu tabletku a zacala som krvacat hned...tak neviem mam dalej pokracovat s tabketkami, ktore mam este na dva tyzdne alebo mam nechat normalne krvacanie a mam mat menstruaciu....dakujem
Ja som zacala prvy mesiac uzivat HAK Novynette, zacala som druhym dnom menzesu a uz krvacam 11 dni.. ale normalna krv, tiez ziadne spinenie. Neviete co s tym? A ci to prejde alebo to len gynekolog moze nejak zastavit?
ja mam naplaste a tiez som sa zblba pri ich nalepovani a potom som si nalepila dalsiu bez prestavky a po tyzdni som dostala tiez krvacanie, ktore vsak - drzte sa - trvalo 2 tyzdne a bolo to normalne krvacanie-krv, nie spinenie, hoci slabe,ale bolo krvacanie a teraz som mala dostat normalne kramy a uz krvacam ako z prasata, no des, preboha co to za chemie do seba ladujeme...
ahoj,mne sa to stalo druhy mesiac po sebe.Vzdy som mala slabu menstruaciu,ktora trva 4 dni..Posledne 2 mesiace som ju dostala uz pocas uzivania tabletiek,asi 6 dni pred, a trvala vyse tyzdna..Ani neviem ci to bola menstruacia alebo len spinenie.Keby sa to dalo,kludne mi staci jeden tampon na cely den. Minuly mesiac som bola u doktora a odporucil mi zmenit antikoncepciu. Dost ma to znepokojuje,nezda si mi to normalne..