pls pomoc mam 16 a mam ist k urologovy :( aaaaaaaa a mam s toho strasne neeeervy kks .. ako vobec netusim co sa tam bude diat ....mam bolesti pri moceni a ako netusim co s tim bude robit ..ako bol by som rad keby len predpisal lieky ale tak to mozem asi snivat dalej co ......bleeee ...ako proste nevie dakto ako to tam prebieha ?? a este ako sa vysetruje prostata ?? nekde som cital par veci len dufam ze to boli blbosti ....bleee
poomoc strach z urologa
hm mno tak ja neviem ako ani ja tam nechcem ist ale tak neviem co mam robit , lebo sa mi nezda zeby sa to nejako zlepsovalo a boli to teda paradne .... hmm a to vysetrenie velmi boli ? ako dlho to trva? nevie niekto ?
ja by som tam tiež nešiel.pockaj ako sa to vyfarbí.k lekarovi mozes ist kedykolvek,aj ked podla mna je to tá posledna moznost.a to vysetrenie je fakt velmi ponizujuce-znamy to absolvoval a vravel,ze je aj veľmi nepríjemne a bolestive.
Alebo napíš Martiniovi_242, on má týchto úchylov pod palcom. Možno ich spolu s rodrigez_om pasie:-)
ok sak ked nechces tam nechod...
len ked potom nekedy v skole alebo kde dostanes strasne bolesti pred spoluziakmi a budes muset ist do nemocnice tak to nebude us trapne co
sa lahko povie ale tak aj tak som nervozny to je cele ppc to bude totalne blbe ko tam dojdem a co mam urobit co mu mam povedat a tak to bude nahoooovno cele:(
presne tak lucia. zeny sa boja gynekologov, muzi urologov :o). ci... koniec koncov o nic nejde - ved ta neomlati o stenu a nevyhodi von zatvorenymi dverami. a nebudes tam od rana do vecera u neho, tak co. a vzdy lepsie ist na jedno vysetrenie nez potom dostat neprijemne ochorenie...
akoze nechapem co chlapi maju s tym strachom z doktorov!!
to ste vazne taki primitivni, ze si snad myslite, ze ten doktor si vas bude vsimat z inej stranky ako lekarskej?
nie aby si bol rad, ze ti pomoze, ze do buducnosti ked sa ti mozno stane nieco horsie uz budes vediet ako to tam chodi..v najlepsom pripade toho doktora uz nikdy viac neuvidis, na ulici ta nespozna, nebude volat tvojim znamym a rodine, ze ako bolo na prehliadke..nic!
Tak tam chod uplne v klude. Staci sa iba odosobnit a pripustit si to, ze jedine co jeho zaujima je vysetrenie tvojho zdravotneho stavu, nic viac.
gratulujem teraz ste toho krpca urcite vystrasili ze ani nezaspi :D
Jaaaj, bolenieee, to poznaaam, avsak nesiel som ku lekarovi a ajtak to do dvoch tyzdnov preslo bez nasledkov :)