Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Averzia voci krasnym zenam?

Príspevok v téme: Averzia voci krasnym zenam?
dalidda

Tato otazka je skor pre muzov. Vedeli by ste mi vysvetlit, preco su niektori muzi voci peknym zenam odmerani a neprijemni a naopak k tym priemernejsim velmi mili? Mam 23 rokov, vraj extremne pekna (fakt sa nechcem chvalit) a doteraz som nedokazala nadviazat vaznejsi vztah s muzom. Oslovuju ma len muzi, ktori mi vobec nevyhovuju - extremne sebavedomi, zahladeni do seba, machovia.. Vzdy ked sa snazim napr. v praci, v skole nadviazat konverzaciu s milym chlapikom, stretnem sa s velmi studenou a odmeranou reakciou. Robim nieco zle ja alebo je to prirodzene?

livera

teoria nalepkovania. pekna? usmievava? mudra? K***a.... alebo si chlap povie, ze s takou nema sancu, ze sa za nim ani neobzrie. je to aj o tom, ze chlapi ktori by mali mat sebavedomie, tak ho nemaju, a boja sa ozvat. a ti menej pekni (nechcem nikoho urazit) maju sebavedomia az az.... ja mam tiez averziu voci chlapom ktori su vyholeni a sirsi. proste ked vidim takeho, moze byt aj mily, aj neviem co... normalne sa mi hnusi. proste ho odpiskam hned... a to je chyba ludi. urobit si vlastny nazor a nedavat na vyzor a prvy dojem....

branik

ja som si vzdy doteraz myslel, ze pekna baba alebo zena sa neobzrie za priemernym chlapcom (muzom), teda takym, ktory napr. nevlastni nejake luxusne auto, dom ci nie je zazobany. Vzdy som si myslel, ze prave taketo dievcata (zeny) ake spominas, obzeraju len za prachacmi a pod. typmi chlapov. Asi preto. Ale teraz si ma dostala z omylu, ked hladas mileho priemerneho chlapika, ktory mozno nema taky luxus.

utopia

Asi to bude preto,že si pekná a chlapi nepotrebujú modelku ale veselú super babu,do koča aj do voza. Ja takisto nechcela by som pekného chlapa aj ked ma oslovil niekedy nejaký fešák hned by som ho odmietla,páčia sa mi jednoduchý chlapi,žiadna krása priemer a jednoduchosť je pre mňa in.

dalidda

takze hned na zaciatok dotycnemu oznamit, ze s nikym okrem neho flirtovat nebudem :-D ale je to normalne i v beznej komunikacii, ze chlap sa k peknej zene sprava ako k handre, bez toho, aby ona naznacovala nejake umysly?

juva

Nie som síce chlap,ale podľa mňa niektorí chlapi sa boja pekných dievčat resp.vzťahu s pekným dievčaťom,preto lebo sa boja,že by ich hneď podviedlo,alebo že by veľa chlapov s nimi flirtovalo..