Už mi dosť dlho píska v ušiach, lieky nepomohli. Len sa chcem spýtať či je tu niekto kto stým má skúsenosti, je možné že to jedného dna len tak prejde ? Alebo môže to časom dôjsť až do trvalého poškodenia sluchu ? Prv mi to moc nevadilo ale s času načas mávam v ušiach riadne "prepisknutia" ktoré sú aj 10x silnejšie ako to neustále pískanie
Pískanie / šumenie v ušiach (Tinnitus?)
Dik, bolo by to ok, keby sa dalo spat
ber to ako sumenie mora na dovolenke
dobry den, mam taky problem uz mesieac a pol, ze vzdy rano, a uz niekedy aj vecer take sumenie zacina slabsie, silnejsie a zas slabne. a opakuje sa.bol som u usneho a nic, braj je vsetko ok, tak som zasiel k druhemu, a nic... nema s tym niekto skusenosti???dakujem
Kamaratka ma tinnitus stale, bola na koncerte a vratila sa odtial s tym, na audiometrii jej zistili stredne tazke poskodenie sluchu, vybrala infuzie, cavinton, a na audiometri to uz bolo normalne, piskania sa vsak uz nezbavila 2 roky. Druhej kamaratke sa to stalo teraz tiez po koncerte, ta ale poskodenie sluchu nemala, po infuziach sa to trochu zlepsilo, ale ucho uz zostane citlive, este jej bude chvilu piskat, ale prechadza jej to, bude jej zalahovat. Je to na dlho.
Vsetke choroby maju povod v otrave telesnych tkaniv.Ked je sedimentacna jamka naplnena, vycisti ju.Mnoho ludi vypoveda o spontannom vylieceni toho problemu.hlavnou pricinou je chlieb,zemiaky,obilniny a celkovo potraviny obsahujuce skrob.Husty hlien z tych varenych a pecenych zivin upchava eustachovu trubicu.Katar zabranuje pravidelnemu prudeniu vzduchu a sluch sa zhorsuje.Vyssie tony sa stavaju menej pocutelnymi,vznikaju sumy v usiach a zosiluju sa.Post a uplna absencia od zrnitej a skrobovej stravy prinasa najlepsie vysledky.
Operacia je v kazdom pripade tou najposlednejsou volbou
Tinitus je vysledok zapalov a zapaly su sposobene roznymi mikrobmi vo vnutornom uchu
Dostanu sa tam povacsine cez eustachovu trubicu a casto sidlia dlhe roky v prinosnych dutinach
Daju sa potlacit antimikrobialnymi kvapkami do nosa a branim oralnych antimikrobialnych, najma citricidal, oreganovy olej a extrakt z olivovych listov su znacne ucinne na rozne nakazy.
Ak je problem viralny(tj vysledok nizkej imunity a premnozenia nasich virusov, ktorych ma kazdy v tele niekolko permanentne) treba to adresovat antiviralnymi doplnkami alebo celkove zvysovanim viralnej imunity.
ja som isla koli tomu do nemocnice na infuzie 3x denne a pomohlo mi to
jedneho dna...v skole mi zrazu zalahlo v uchu a piskalo,neprestavalo ani na druhy den.isiel som do doktora nezistil nic poslali ma na dalsie vysetrenia no stale mi nic nezistili bol som na CT ale stale nic..jednoducho niekedy stratis sluch a uuz sa nemusi nikdy vratit..bude ti len //piskat// v usiach