viem ze sa vam budem zdat blba a viac krat to tu odznelo ale bola by som rada keby ste sa ozvali k mojej teme...tak isto tu pisem kvoli priatelovi ktoreho caka slubna buducnost a teraz je na tom zle........proste dnes je 41 den mojho cyklu a ja nemam menstruaciu..nespali sme spolu ale oral funguje vo velkom...a jeho penis bol casto na okraji mojej vaginy ale nikdy nevosiel dnu ani sa pri nej nespravil....no menstruacia stale neprichadza...hovori sa aj o tych tekutinach ale aj ked boli pri otvore mohli sa tak lahko dostat dnu a ist az k maternici??? nebolo by to prilis velke svinstvo keby som otehotnela bez riadneho sexu??...teraz neprezivam ani stres ale pocas tohto obdobia som schudla,vela pracujem, a mala som stres pred skuskami nebude to tym??...moj cyklus je tak ze aj po 39 dnoch.....dakujem za kazdy nazor
viem je to trapne .....
dnes som si robila test a vysiel negativny....no menstruacia stale nikde....mam pocit ze to bude asi nejaky zdravotny problem...ale teraz je najdolezitejsie to ze by som nemala byt tehotna....dakujem za nazory
nemaj hned strach! ak si dost schudla to preto ti vynechala menstruacia..ja som schudla 5 kg a nemala som ju mesiac...Sprav si test to bude najlepsie..ale ja myslim ze niesi
skus si spravit test budes vediet :P
"tak isto tu pisem kvoli priatelovi ktoreho caka slubna buducnost a teraz je na tom zle"
Aky to ma suvis so zvyskom textu???!!!
A co sme my dedo vsevedo ze mame vediet ci si tehotna a ci nie? My sme videli ako cestou ste sa presne robili? Opis nestaci...a myslim ze nie, bola by to blbost takto otehotniet predsa!!!