mozem?????

Príspevok v téme: mozem?????
dada2

ahojte vsetci....kedze mi nikto neodpoveda na moj prispevok tak zakladam novu temu...prosim vas poradte mi ci mozem byt tehotna ked sme s priatelom vyskusali anal a on ho nestihol vcas "vytiahnut" a celu ma tam dole ostriekal???viem je to mozno banalne ale pocula som nieco take ze sa da aj z toho otehotniet,ze netreba len aby to do teba "dal" ale ze staci aj ked sa ta to len mihne,lebo zevraj v posve su take vylucky ktore ked sa do nich dostanu spermie tak ich dokazu dostat az do menstruacie.co si o tom myslite?????prosim poradte mi lebo ja som uz zufalauz neviem co mam robit ja vazne dieta nechcem

dada2

no ja len dufam ze tiez z toho nic nebude, pred tyzdnom som si v pondelok dala tabletku rano po a este som krvacanie nedostala myslite si ze by som mohla byt tehotna ked som este nekrvacala????mam obavy preto lebo tu tabletku som uz raz uzila a krvacanie sa dostavilo za 5 dni a teraz je uz 8-mi den a stale nic mam strasny strach, prosim poradte

macko13

mnno mne sa nieco podobne tiez stalo...milovali sme sa....tiez bez kondomu a vystriekal sa...mala som to na celej ruke a potom som sa lakla..a ako nejaky idiot som sa s tou rukou na ktorej som to vsetko mala chytila tam dole...tiez som sa velmi bala ale nic zmtoho nebolo...tak drzim aj tebe palce...ale tiez mysliám ze je tam velmi mala pravdepodobnost

laborcatko

no ja som ešte nepočula, ani nečítala, žeby niektorá z análu otehotnela :)) a ak sa toho i tak bojíš, zájdi do obchodíka a kúp prezervatív !!

muza

a ty si homosexual,ked potrebujes robit anal?tvojmu frajerovi si tam uz pred tym strcila aspon vibrator,aby vedel,ze ake to je?

dada2

praveze som ho nemala lebo partner ma spravil este pred stykom ....ale diky moc ja tiez len dufam ze nic z toho nebude

fazula

praveze v posve je kysle prostredie, ktore nici spermie. a preto spermie plavaju v roznych chlapskych sekretoch, tie su zasadite, aby prezili. myslim, ze aby si otehotnela, muselo by sa trochu dostat aj do teba a aspon trochu hlbsie, a ked si mala orgazmus, vtedy tymi stahmi sa semienko posuva lahsie dalej do maternice. neviem niesom odbornik, ale myslim ze tehotna nebudes.. opravte ma niekto ak sa mylim