ako vysadit antidepresiva ? da sa bez nich zit ? ze oblbuju ?
ako vysadit antidepresiva?
mam frajera v zahranici , studujem na vs skole s otcom si nerozumiem to hej su to priciny ale na to necem lieky zacalo to hrcou v hrdle ale ta je prec bolo to iba v mojej hlave
lenze ja uz normalne papam a tie lieky robia uplne zle a vobec nie dobre aby sa mi hlava krutila furt v 22r
a ako si k tomu problému došlo,vieš niečo sa muselo stat a to je v psychike tak to liečia takými liekmi a pomohlo to odstánit ten problém aspon trochu?
lenze ja mala problem s prehltanim a pozri nakonec antidepresiva
tuk a aby som nezabudla povedz ako sa cítiš,pochvál s čím si spokojná a žiadaj vyriešit to nepríjemné.Liekov sú hromady a dajú sa pokombinovat.Niečo si prešla,škoda by bolosa vracat nazad.Treba stav zlepšovat,alebo aspon ustát.Takže pekne nabehni v pondelok.
tuk,chod za lekárkou,lebo ja som s lekárkiným vedomím asi na týžden znízila o tretinu a co sa dialo,velmi sa mi zhoršilo,nestojí to za to ale ak máš vedlajšie príznaky,treba s tým niečo robit.Možno aj skontrolovat krvičku,či sa nejaké hodnoty neznižujú a pod..
ano tomas brala som do júla 2005 asentru a predtým zoloft.Začínala som jednou potom jeden apol tbl a vysadzovalo sa asi v polrocných intervaloch.Teraz neberiem nijeké lieky,okrem magnézia,železa a draslíka aeuthyroxu lieku na štítnu zlazu.Mám sa v pohode,ale lieky mi len podali ruku ostatné som musela spracovat vo svojej hlave a bolo toho vela.