KEMP BAŠKO POLJE

bianka

dakujem vam vsetkym za odpovede. Chceme tam ist cez CK, autobusovou dopravou s plnou penziou. Len este stale zvazujem, ktory kemp by bol pre nas vhodny. Cela nasa rodinka sa zhodla na tom, ze tak ako i po minule roky, tak i teraz chceme stravit dovolenku v prirode pri mori - takze kemping. Mali sme velmi dobre skusenosti s kempami Lido di Miramare a Lido di Jesolo v Taliansku, no tento rok by sme chceli zajst do Chorvatska. Detom kemp vobec nevadi, uz zase tak male nie su :) Este som natrafila na kemp UVALA BOROVA. Vyzera nadherne. Nemáte s ním skúsenosti? U nás je taká podmienka, aby bolo more s pozvolnym vstupom do mora vhodne pre neplavcov :))

škorica

Ja som bola v Baške vode to je kúsok od toho kempu. Boli sme sa tam pozrieť. Ja ked som zbadala tie hrdzave železa pohádzané pri plote v kempe malasom dosť a dalej ma už nedostal nikto. Ja by som na vašom mieste radšej išla do bašky vody.

zwedavus

bianka, ja som bola v BASKO POLJE:)) ja som ale nebola v kempe, ale v peknom apartmane.. ja som isla cez jednu CK, bola som s nou nadmieru spokojna.. isla som autobusom.. a hned ako sme prisli nas vsetkych vysadili pri kempoch a odtial si po nas prichadzali auta a rozvazali nas do okolitych apartmanikov a hotelov.. ja osobne by som v zivote nesla na dovolenku do kempu a toboz nie keby som mala male deti.. ale to som ja.. lebo tak socialne zariadenie sa mi tam napriklad vobec nepacilo.. ked nas vylozili v kempoch, cakali sme asi hodinku kym nas konkretne odviezli tam kam trebalo.. a zatial sme si to tam popozerali.. neviem ako v ostatnych castiach, ale ja kempy sami o sebe prilis nemusim, takze to asi preto.. najviac by mi vadili tie socialne zariadenia, mne sa to tam vyslovene hnusilo, vsetko take verejne a nie zrovna najcistejsie.. i ked oblast bola pekna.. od mora by ste to mali chvilenku.. fakt by ste len zisli a raz dva by ste boli na plazi.. a more tam bolo velmi pekne ciste.. aj mensie, aj vacsie kamienky, dalo sa vybrat a nebolo to az take zaludnene.. taktiez mnoho vyletov sa tam dalo robit.. hned vedla kempov boli dokonca 2 obchody, by ste to mali hned po ruke.. dalej tam bolo aj ihrisko jedno.. decka by sa zahrali.. mne sa tam velmi pacilo.. cele to prostredie, akurat neviem ako by to v tych kempoch bolo.. ale co sa mi tam velmi pacilo, tak bolo to tam take rodinne.. ze mnoho rodin sa tam zoznamilo a spolocne si tam varili.. a tak.. aj ti delegati sa pekne starali.. ale neviem ci by nebolo lepsou volbou nejaky mensi apartmanik?? nejdem nikoho prehovarat ani nic podobne, ale ked idete aj s detmi, tak aby to bolo co najlepsie.. ale necham na vas.. inak peknu dovolenku a ak by si mala hocijake otazky, kludne sa pytaj:))