prosim vas nepozna niekto z vas nejake dobre cviky na pas??? velmi mi som potrebovala zhodit z pasu...a ak sa da tak okrem toho cviku na rotacnom kruhu lebo ten nemam....tak dakujem
!!!!!.......CVIKY NA PAS......!!!!!
axelonka...prosim ta nedalo by sa to nejako obrazkami znazornit??? lebo tym opisom som si nie velmi ista...diky
NA KOLENÁCH
pod kolená si dajte mäkkú podložku, telo držte vzpriamene. ruky vystrite dopredu na úrovni pliec. hornú polovicu tela vytočte doľava, ľavá ruka smeruje k päte, brucho je napnuté. pomaly sa vráťte do východiskovej polohy a pokračujte druhou stranou. opakujte 20-krát.
V POLOHE NA BOKU
plecia a boky sú v jednej rovine, telo držte pevne, nenakláňajte sa dopredu ani dozadu. hlavu si oprite o pokrčenú spodnú ruku. druhú ruku vystrite a jemne zdvíhajte hornú polovicu tela smerom k nohám. cvik zopakujte 5-krát na každú stranu.
PODOPRITE SA
v polohe na boku pokrčte nohy do pravého uhla. oprite sa o predlaktie spodnej ruky, prsty smerujú dopredu, druhá ruka je pripažená. zdvihnite boky čo najvyššie, polohu držte 10 sekúnd. cvik zopakujte 2- až 3-krát na každú stranu.
KMITY DO STRÁN
v polohe na chrbte sa postavte na päty, ľavá ruka podopiera krčnú chrbticu. hornú polovicu tela s pripaženou pravou rukou ťahajte do pravej strany smerom k nohám a späť. vymeňte strany. na každú stranu zopakujte 5-krát.
BRUŠNÉ SVALY V AKCII
poloha na chrbte, nohy sú v pravom uhle, ruky za hlavou. pokrčte ľavú nohu a pritiahnite ju k bruchu, špičky nôh smerujú nahor. nadvihnite hornú polovicu tela, pravý lakeť veďte k ľavému kolenu. opakujte 5-krát na každú stranu.
ZAPOJTE NOHY
ľahnite si na chrbát, zdvihnite nohy. striedavo ich zohýbajte a vystierajte. protiľahlou rukou sa dotýkajte chodidla pokrčenej nohy. spolu 10-krát.
aaa :D som netusila.. diky :D
pre pneumatika: hula hop je fit kruh :)
a karotka ake hula hop si to cvicila? :D
www.novycasprezeny.sk do vyhladavaca si daj CVIKY NA STIHLY PAS
a 8clanok mas ,ake cviky su na stihly pas....
hula hop=) ja som isty cas cvicila 5 min vkuse kazde rano pred jedlom ...a pomohlo=) aj na travenie=)
alebo latino tance=)