otehotneli pocas uzivania HAK :(

Príspevok v téme: otehotneli pocas uzivania HAK :(
sunnysweetie

ja take baby nepoznam,
ale nasla som jedno forum, kde ich je kopeeec..
niektore vynechali tabletku, ine brali antibiotika-ktore znizuju ucinnost..
ale niektore otehotneli aj ked brali ako mali.. nechapu to,ale dnes su z nich uz mamicky :(

poznate niekoho takeho?

bojim sa :( caka ma posledny rok skoly,
3tyzdne beriem HAK Jeanine,ale nechcela by som zostat tehotna..

je to na figu..
zatazujem si organizmus, vyhadzujem za to nenormalne peniaze a aj tak to nie je spolahlive, vrrrr :(

rhoa

Ahojte,
chcem sa spytat, ci zena ktora berie antikoncepciu moze otehotniet pocas nechraneneho pohl. styku v prvy den menstruacie ak si chlap neda pozor.

stacy

no ja tiez zacinam s HAK a radsej nebudem mysliet na to,ze by mohlo byt babo....aaaaaaaaaaa ved ludia maju sex bez vsetkeho hocikedy a nie vzdy otehotnie tak preco by s HAK ak to bere dokladne...a este mam otazocku? ked berem HAK a opijem sa /ved to poznate:P / a mam v opitosti sex,tak to znizi ochranu pred tehotenstvom? (ak nezvraciam)..dakujem...

tinka228

Ja som tiež brala HAK 5 rokov a nič sa nestalo. Aj keď v príbalovom letáčiku sa píše účinnosť 99% takže šanca, aj keď mizivá, tu je. Ale 100 % účinnosť ti nezaručí žiadna antikoncepcia. Iba ak staré známe chrbtom k sebe a každý sám :-)).

elein

sunny hak beries uplne bezdovodne, ked to chces robit s kondomom...Naco to? Citam si jednu poradnu, kde radi gynekolog ohladom hak a az zuri, lebo kazda druha sa pyta, ci je chranena aj v 7 dnovej pauze, berie hak a maju aj prerusovanu suloz, berie hak a pouzivaju aj kondom. Je to konina na tretiu. Ja som brala hak 4 roky a nemala som ziaden problem, sex som mala velmi casto a je to ok. Tabletka sa vstreba do troch hodin po uziti, takze ked dovtedy nezvracias alebo nemas hnacku, si chranena kazdy den. Nemoze sa stat, zeby tie zeny otehotneli cez hak, je to veeeelmi raritny pripad a stane sa tak, ked je zena velmi obezna a v tabletke nie je obsiahnuta dostatocne vysoka hladina hormonov. Takze ked nemas 120 kg a k tomu neberies pilulku s 15 mikro estrogenmi, nemusis sa bat.

machulka006

sunnysweetie : ja asi nebudem dobrý poradca, ale ja už beriem HAK rok a pol a ešte sa do mňa priateľ nespravil...i keď vidím že tá HAK funguje, ale ja to nechcem ani z hygienických dôvodov...
Ale myslím, že as báť nemusíš...
:)
Good Luck..
Ja momentálne závidím všetkým babám čo to berú, ja to pravdepodobne beriem posledný mesiac, musím vysadiť...zatiaľ na skúšku a keď sa môj problém nezlepší , tak natrvalo, i keď z toho mám vrásky na čele už teraz, neviem si predstaviť, ako budeme fungovať s priateľom bez HAK... :(

rastomt

Moja priatelka zacala brat pred mesiacom hak,po tretej tabletke som sa do nej pravidelne kazdy den spravil a nic sa nestalo. klop klop klop. Prave prebieha "menstruacia" :-) Vela stastia