ahojky..včera ma niečo uštiplo do ruky...tabletku som nevzala od alergie žiadnu.., a dnes to miesto mám trochu opuchnuté a začervenané...neviete, čo je na to dobré??? a nieje potrebné užiť nejakú tabletku??-nejedná sa o alergiu...nejakú oneskorenú?? Ďakujem
Uštipnutie hmyzom
sodu bikarbonu zmiesaj s vodou na kasicku a pravidelne aplikuj.a kupel s troskou sody bikarbony zmiernuje svrbenie aj pri ovcich kiahnach.
janulka a to iba v lete? ak by to bolo po cely rok tak poviem ze su to plostice. tych sa len tak nezbavis, na to treba chemicky postrek aj ten niekedy nestaci, treba postele vyhodit. a s nimi aj koberce, deky a pradlo oprat na 90. su takmer neviditelne. ale tie stipance su riadne, intenzivne, a vydrzia velmi dlho. zasivaju sa v matracoch a ramoch postele, zivia sa vyhradne krvou a vydrzia velmi dlho nejest.
ja mam taky problem ze kazde leto sme dostipany.. a najme mala je dostipana ale musime mat nieco vnutri lebo ked sa rano zobudime vtedy zbadame ze sme dostipany.. uz som vyupratala celu spalnu aj postele zastriekala aj povysavala poriadne a aj tak nas nieco stale stipe... ak niekto vie poradit nech my napise na meil.. velmi pekne dakujem..
Vyskusaj skorocel!
Navod: 1 vrchovata cajova lyzicka s po zapareni 0,25 l vody necha hratko vyluhovat. Odvar, ktory sa pripravi z polievkovej lyzice drogy na 250 ml vody sa asi po 10-minutovom povareni podava na ranu 2- az 3-krat denne
prirodne antihistaminicke latky:Quercitin(cibula) bromelain(ananas)vitamin C, curcumin(korenie turmeric, koren), dumbier(koren zingiber oficinalis)
no ja mam taky isty problem...ustipol ma vceliak do stehna a teraz ho mam dvojite, ale zacalo sa to prejavovat po 2 dnoch a boli to statocne
Je to normalna reakcia.Dokonca ustipnute miesto byva teplejsie, ako okolite.Staci to natriet Fenistilom alebo potierat prekrojenou cibulou.