Je to hlavne pre zeny ktore mali podobnu skusenost.Takze tu je moj problem.Moja frajerka nemale menstruaciu cca 3 mesiace.Uz som myslel \"na nas vek\" na to najhorsie.Pred tyzdnom a pol som bol na dovolenke.Ked som sa vratil tak som kupil tehotensky test.Ona my vsak povedala ze vcase ked som bol prec menstruaciu dostala a trvala jej 5 dni.Test som jej aj tak nechal spravit a vyslo my ze tehotna nieje.Tehotenskym testom velmi neverim podla doterajsich prispevkov.Baby stalo sa aj vam ze vam meskaly 3 mesiace krami???Mam jej verit ci tie kramy fakt mala alebo nie???Este dodavam ze nas sexualny vztah bol nechraneny ale na 100% viem ze som sa do nej nespravil.Pocul som vsak tiez o tzv. Slze stastia ktora sa pri velkom vzruseni dostava von i ked to ja osobne nepocitim.Je to normalny Evakujat alebo je to len obycajny vyron bez spermii.A aka je sanca ze sa pri tej slze stastia da otehotniet.Za normalne odpovede vopred dakujem.:D
Verit ci neverit
Jasné, ja ak neberiem antikoncepciu (ktorá mi zaručuje to, že to mávam pravidelne na 28 dní) tak mám nepravidelnú a to 3x do roka... Myslím, že takýto problém majú viaceré baby...Dnes som sa bola u gynekológa, tak mi povedal, že mám zas nasadiť antiku... ale keď to nedostanem do 3 mesiacov, tak mi pichnú vyvolávačku (ale tomu sa chcem vyvarovať, keďže je v tom množstvo hormónov)... tak snáď dôjde niekedy... ps: tehotná nie som na 100% to vylúčil hneď...
moja kamoska s chlapcom spolu spali 6 mesiacov bez vsetkeho,isli naplno a az po 6tich mesiacoch otehotnela,tak to nie je len tak,ze such sem such tam a uz je tehotna,spermie nie su supermani
Tak ok no.Dam si povedat a prezatim nebudem stresovat.Diki za vase nazory.Keby sa nieco zmenilo tak sa ozvem.Nick budem mat ten isty.Diki.pa
ak bysiel ten test negativny, tak nemaj obavy, pri kvapkach lasky, je len nizke riziko otehotnenia a k tomu, ze 3 mesiace nemala menstruaciu, mala by asi zajst gynekologovi, menstruacia casto vynechava dievcatam s velmi nizkou hmotnostou, ale ak to nie je jej pripad, tak odporucam doktora...
...inak poklona, konecne nejak normalne polozena otazka oproti tomu co sa tu stale ukazuje...
neviem,v čom je problém,ale mne sa nikdy nestalo,že by som menzes nemala tri mesiace...zdravá žena ho máva každý mesiac...a áno,volajú sa to kvapôčky lásky a obsahujú aj spermie...stačí len,aby žena mala v tom čase plodné dni...
Ach jaj.Preco si kazdy mysli ze ked sa spermia dostane do posvy zena hned otehotnie.Preboha ludia.Mozes sa jej tam spravit aj 4x za sebou a neotehotnie a mozes raz a bude tehotna.Na to aby ostala kotna je potrebnych vela elementov.
A vcom moze byt problem???Viem ze zo stresu.A este k tym slzam je tam normalna sanca ako pri plnom evakujate alebo je znizena???
dá sa otehotnieť aj z tej slzy" ale ked si robila test tak tehotná nebude. Problem že jej meškaju kramy bude v niečom inom.