SYFILIS?!

Príspevok v téme: SYFILIS?!
igua

ahojte vsetci. priatelovi mojej kamartky pred dvomi tyzdnami zistili syfilis, ona bola dvakrat na testoch a boli negativne...
chcem sa len opytat, ci sa da taka choroba chytit aj ked po niekom dopijete z pohara alebo dofajcite cigaretu? lebo s kamaratkou sme dost casto spolu a toto bezne robime...citala som, ze sa to da chytit cez sliznice a otvorenu ranu. v zivote by mi nenapadlo, ze jej priatel by mohol mat nieco take a ani ju!! PROSIM NAPISTE MI SVOJ NAZOR ALEBO SKUSENOSTI!!!! DAKUJEM! dufam, ze to nemam a hlavne nechcela by som ohrozit svojho priatela..obaja sme v tom nevinne

PharmRamon

Neviem ako je to tu, ale na väčšine stránkach, kde je zriadné fórum sa udržiava poriadok a vytváraním dvakrát toho istého je zbytočné a robí sa tým zbytočná robota adminom. Ale už to nechajme tak. Prajem veľa šťastia a skoré uzdravenie tvojmu kamarátovi.

igua

dakujem este raz za odpoved. a nemyslim, ze by bol nejaky problem v tom ze som viackrat otvorila jednu temu. a ak hej, nech ju zrusi spravca fora.

PharmRamon

Na čo vytváraš dvakrát tu istú tému? Opdoveď si už dostala, treba len chvíľu počkať kým ľudia zareagujú. Viem, že máš strach, ale ukľudni sa... ja si myslím že ti nič nehrozí.