Pre vsetkych , ktori su nespokojni s dlzkou tu mam osvedceny recept.Co budete potrebovat? : priatelka,partnerka,milenka (alebo ruka),fyzicka kondicka,doplnok ku strave a nakoniec trpezlivost.
Postup: ako kazdy bodybuilder (kulturista) namaha svaly priamou zatazou.Tym ze ich zatazuje,svaly su prekrvene a dostava sa do nich velke mnozstvo krvi ,ktora prinasa ziviny medzi svalove vlakna.Samozrejme, ze ziviny su bud zo stravy alebo doplnkov k strave.Co je to penis?Cisty sval!Preco mame erekciu?Pretoze sa prekrvi velkou davkou krvi?Preco to nevyuzit?Zakupte si dolnok k strave ktory podporuje rast svalstva .Odporucam firmu ATP a z ich katalogu si vybrat bud proteiny alebo kreatin.Zobrat si odporucenu davku 30 minut pred sexom alebo masturbaciou.Odporucam okrem masturbovania aj zacvicit pretoze nezelany efekt je priberanie?Okej vratme sa k teme.Snazte sa drzat penis min. 20 min v stoporenom stave.Idealne je polhodina.Ak mate priatelku ,nemal by to byt problem.Sexujte,sexujte sexujte.Po polroku sa sami presvedcite.Ja som na hrubke pribral 1,5 cm a na dlzke 3cm.Vela stastia...
Maly velky.. ano, jeho velicenstvo penis
Tabletky na zväčšenie penisu - track.naturalxlpills.com Užívam ho iba 6 týždňov a môj penis je už o 2 cm väčší.
Penis Extender - track.prolongsystem.sk Ja ho pouzivam cca 3 mesiac, nosim ho aj v noci. Zatial som nameral z povodnych 13,7cm zlepsenie na 14,9cm, takze spokojnost.
Ahojte, tiež som mal malý penis, ale vyriešil som to zadarmo, netreba kupovať lieky. Stačilo cvičiť. Informácie som čerpal zo stránky -odkaz odstránený-
tiež som mal problémy s malým penisom, ted uzivam tablety xtrasize -odkaz odstránený- a kazdy den cvičím Kegelove cviky, môj penis je o poznanie väčšia a môj sexuálny život kvalitnejší
Masturbujemmm nic moc mam 13 a vtaka mam dlheho 16 sirokeho tak 4 neni malyyy??? Ale hovoria ze vypadam ba 15...
Viete ja mám problem moj penis má cca 17 cm lenze priatelka sa so mnou rozysla s neznámich pricin a o pol roka mala druheho a ten podla jeje vypravania ma vraj 24 a viac ja neviem som deprimovany ani neviete ako ale verit jej neverit jej proste ma to trápy poradte mi ako na nu zabudnut?
Ja mam europskych 15cm a zdal sa mi nejaky maly furt :D no po konzultacii s kamaratkou mi povedala, ze je moc pekny a idealne dlhy:D ze dlhe vtaky zensku bolia :) a pri spravnej polohe a spravnom najazdovom uhle sa mi s nim podari obcas aj holku prinutit kricat:D takze ak mas aspon tych 14-15, tak by som to neriesil..mozno v niektorych polohach nebudes dobre docahovat,ale v inych polohach bude holke pripadat ze ju potrhas:) je to o technike...
chlapci, blbost, cele zle..
to sa zmenit neda taq aby to malo trvale ucinky.. :)
a popravde, najlepsi milenec je ten, ktory sa vie so zenou pohrat, ze pri pomysleni na sex sa uz chveje :)