Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ladvina

SRadka

Liecitela to vedia vycitat z oci. To moje stretnutie z liecitelom bolo len nahoda v autobuse ked som isla dom zo skoly. sadla som si k nemu a on sa zacal somnou rozpravat A dal mi niejake zvlastne otazky Ze vraj ma boli pruho , ze som bola na operacii...........

SRadka

Ano to mas pravdu vlani ma kvoli tomu musela odviet zachranka a pritom si mysleli ze je to slepe crevo. Vtedy by som naradsej po stenasch liezla

[zruseny12]

takze asi na kazdeho inak posobia problemi s oblickami...a preto mozno aj tebe,sa neprjavuju problemi ako to pisu-odbornici...no ja som citala,ze oblicke ked je kamen a ked clovek dostane zachvat tak nic moc...ze je to najhorsia bolest...

[zruseny12]

...vies verim mu,ale tak na 50%,a 50%verim lekarom,lebo mne povedal aj jednu vec,a fakt sa mi stala,ze som prekonala zapal pluc a mam flek na lavej strane,a odkial to mohol vediet?...ale niektore veci mi nepovedal,a to mam zasa zistene presnymi pristrojmi u odbornikov....

SRadka

Urcite ver tomu liecitelovy Ja mam tiez pozitivnu reakciu na liecitetolov ale uz davnejsie ked som mala helicobaktera