Mam jednu taku otazku.doteraz som pouzivala len betakaroten a slnila som sa bez opalovacieho kremu , pretoze mam pocit ze ked si ho dam neopalim sa vobec.je pravda ze chrani pokozku pred zlymi ziareniami ale potom sa menej opalime?alebo ako to je?ci iba chrani a opalime sa rovnako?lebo mna nejako nechyta toto leto:( a pred UV ziarenieami s neviam akymi sa chranit cem.
vacsi faktor,menej opalenia?
adka84 hej ved to ze to slnko je teraz akosi sialene.uz som bola aj na koznom nech mi pozru znamienka a take veci no je vsetko v pohode:)hej okuliare aj ja mam z optiky hoc drahsie ale neznicim si zrak.len to ma zarazilo ze som ten typ co je tmavy ale neopali sa.neviem preco thak nema zmysel byt na slnku bez kremu a k tomu sa ani neopalit:Dvizee mam doma 50tku dufam ze postaci:D
fiora, a co take uchylne som napisala, prosim ta??? danuska123 sa odhlasila a premenovala? lebo mam taky pocit...lebo nic zle alebo uchylne tu nepisem. neznizim sa na tvoju uroven a je mi ta uprimne luto, ty decko...vidim, ze na tomto fore je vela zlych, hlupych a uchylnych ludi, no a tato kombinacia je tragicka...tu uz nemam co dodat
moja otazka je v nazve prispevku:)ale ved da sa prehliadnut :)a ty si sa vo svojom prvom prispevku vyjadrila ze ,,zbozbujes tie baby,, a blaa blaa:) thakze ja som sa nijako neznizila.a betakaroten chrani pokoku z vnutra a nikdy som nebola spalena kedze opalovat sa, nato nemam cas kedze som v praci:)ze nastrocna:)ja sa hadat nebudem:)ani sa nehadam ved viem ze chranit sa treba pred slnkom:)len vies pytala som sa ze cim vacsi faktor ci je menej opalenia:)aaaaa thake nieco ze tam mam napisane ze pred skodlivymi ziareniami sa chranit cem si asi prehliadla ale co uz kedze som sialena baba co sa ide opalovat bez kremu:D
ahojcek,ja som bola taka ako ty chcela osm sa opalit co najskor a tak som pouzivala bud kadejaky olejcek...alebo faktor uplne nizky...postupne som pochopila ake neskutocne nebezpecne je slnko a hlavne polsedne roky a tak som si povedala a dost,Pred letom som si kupila betabronz ten som uzivala a kupila som si faktor 20 a 30 a ten pouzivam,ja som pri mori takze nizsi faktor si urcite ani nekupim a poviem ti opalilo ma pekne a ani to dlho netrvalo aj ked je pravda ze mna opali dost rychlo.Ja sa uz toho slnka bojim a preto sa mu niekedy aj vyhybam,dnes som si prvy krat bola kupit slnecne okuliare v optike vzdy som si kupoovala "vystrelky"ktore k nicomu nesluzia,pani v optike mi pvoedala ze je to nebezpecnejsie ako ist bez okuliar..takze moja rad chran sa pred slnkom a bez faktoru nechod ani do obchodu!!!prijemne slnenie ;-)
kaca... si dalsia co sa tu ukaja na druhych? Uchyl!!! FuJ!!!
to, ze som neni normalna asi nemyslis vazne, ze??? nemas argumenty tak sa znizujes k urazaniu...typicke:DDD ty budes asi nejaka nastrocna, ze??? a propo normalna si neni asi ty, prepac ale ja sa neopalujem bez UV faktoru, lebo nechcem vyzerat o par rokov ako vraskava starenka s mnozstvom znamienok, ci nebodaj s rakovinou koze. o tom si uz pocula? a za druhe z toho tvojho super prispevku (nejaka hatlanina) nie je lahke vycitat, na co sa vobec pytas...ale ja som ti odpovedala uz v mojom prvom prispevku, ze samozrejme sa opalis i s UV faktorom, len nie tak rychlo, ak ide o nejaky vyssi faktor ale zato setrnejsie a nie je to take agresivne voci pokozke, ako ked ju vystavis priamemu slnecnemu ziareniu bez ochranneho faktora...ale ze som ja vobec reagovala
citlivka hej?mno podla teba.. na teba sa reagovat uz neda..a prosim poradte mi niekto normalny ja som sa pytala v mojej hlavnej otazke nieco ine ako ty tu rozoberas....no koment.niekto normalny ?
:DDDD nebud taka citlivka, ok? nikto na teba neutoci...neviem, co ine som ti na taky dotaz mohla napisat, sorry, ale opalovanie bez ochranneho faktoru teda ozaj nie je ZDRAVE, takze na zlom fore si asi ty, zlata moja...neviem, co ocakavas, ze ti ludia poradia
:D nejde mi o opalenie sa s tym ze o par rokov budem vyzerat ako 50 rocna:) a laskavo tot je forum zdravia tak laskavo neutoc! chcela som radu a vravim pouzivala som betakaroten a olej ale ten nie je tak ocgarnny. a ja zas zbiznuuem take baby ako si ty!ktore utocia a nepoznaju cloveka...
slnit sa bez opalovacieho kremu??? ty si koledujes...za par rokov ti to tvoja pokozka vrati aj s urokmi. samozrejme, ze ta opali i s UV faktorom, preboha. zboznujem tieto babenky, co maju v hlave len ako sa co najrychlejsie opalit a natieraju sa modrou indulonou...ved kto chce kam, pomozme mu tam