Po smrti blizkej osoby som uzival antidepresiva a liek na spanie STILNOX. Uzivam ho 1 1/5 roka. Chcel by som sa odvyknut od neho.Nedari sa mi. Skusil som aj volnopredajne z homeo.Trochu mi pomahaju, ale zle sa vyspim. Mam problemi hlavne so zaspavanim.Ked sa nevyspim, mavam bolesti hlavy a ine psychicke potiaze. Dakujem
Kto mi poradí ?
Spanok a lieky na spanie
Ja by som poradila znizovat davku, napr. zacat len 3/4 tabletky namiesto celej 1. Takto pokracovat asi 2 tyzdne, dokym si telo nezvykne. A postupne davku znizovat. A az ked ti staci priblizne 1/4 tabletky, tak vtedy mozes prejst na homeo. Homeo mozes kombinovat napr. s cajom z lubovnika, medovky ...
Aj ja by som prosila nejakú radu na spanie. Užívam Hypnogén, Rohypnol ani Stilnox, ani Zopiclon mi nezaberali. Bez lieku na spanie nezaspím. Ak neužijem tabletku 5dní, tak 5 dní nespím. Telo chce spať, ale hlava nie..
Ja som užívala pri nespavosti ZOPICLON 7,5.Je to liek na ktorý nevzniká závislost a ulahčuje fázu zaspávania.Užívala som 1 na noc,niekedy mi stačila polka.Používa sa pri krátkodobých ale aj dlhodobých poruchách spánku a pri poruche zaspávania.Ja už ale dlho fungujem bez neho.