Zdravim.Viem, ze sa tu ohladom dlziek a hrubiek popisalo vela,ale nikde som sa nedocital ako tu dlzku zmerat.Pretoze nie kazdy penis je rovny,merania mozu byt skreslujuce.Ja ho mam napr. troska zakriveny dohora a pri merani od lonovej kosti po spicku zaluda je to 15 cm (prehyb nebol do dlzky zaratany.Predstavte si luk.Tetiva (pre neznalych - to lanko ktorym sa striela) je meter a ram luku je penis.) a ked si ho zmeram po celej dlzke tak ma 18.Po celej dlzke myslim ze si tu "tetivu" - v nasom pripade meter prilozim po celej dlzke.cize aj cez prehyb penisu.Myslim si ze toto je realna dlzka.Nie koli tomu ze vtedy mam 18 ale koli tomu ze je realna.Ved predsa aj dlzka zakruty je dlzka tej cesty ktoru zakruta tvori.nie skrz od konca ku koncu :) Vdaka.Co sa tyka hrubky (priemer) tam je to jasne.Tu mam 5,2cm.
Ako mu priradit mierku dlzky
Penis sa meria ked je v klude,kazdy je frajer ked mu stoji a vtedy ho meria
Chcem to vediet informace.Aby som vedel co nosim v gatiach a samozrejme nechcem mat skreslene udaje..a Technika,technika...no povedz,porad nejaku :)
jaj nechapem vas chlapov, naco vam to je vediet kolko vam meria? Nijaku zenu to aj tak nezaujima a ked sa chlapi rozpravaju medzi sebou,aj tak si kazdy prida. Pritom maloktory chlap si uvedomi, ze ak ho ma prilis velky, tak castokrat zena s nim nezazije poriadne milovanie, lebo ju to boli. Kasli na to kolko ti meria, aj tak na tom nic nezmenis. Zeny nezaujimaju cisla ale technika.
ty mas problemi :P
mas to uplne jedno lebo na velkosti nezalezi uvedom si ze bod g sa nachadza priblizne 4 cm od vchodu ...
ak je moc velky moze to zenu boliet a to je horsie
myslim ze kazdy muz berie tu vacsiu hodnotu :P