narusenie dovery

Príspevok v téme: narusenie dovery
kvietocek

ahojte.. mam priatela a pocas nasho vztahu som musela odist do zahranicia na 3 mesiace.no a jeho kamarat mi pisal ze sa moj priatel stretava s inymi babami..a vravel mi ze mu na mne nezalezi a ze si hlada lepsiu odo mna..a ked ju najde tak ma necha.neviem ci mam tym reciam verit.. a nemozem mu povedat ani slovo lebo ich kamaratsvo by skoncilo.. co mam robit?? trapim sa,a moja dovera sa narusila.. a ja si nemam odkial overit pravdu.odkedy som prisla domov tak sa sprava uplne normalne..lubim ho velmi,ale ak by som zistila ze ma podviedol tak by bol koniec!!neviem co mam robit.. prosim poradte..mam ho kontrolovat? alebo doverovat? je to tazke..

kvietocek

srdiecko31: no moze byt... ten chlap je uz zenaty,ale to vobec nevadi.. vsimla som si ze neraz ma balil.. ale s jeho zenou sme dobre kamosky a ona mi to tiez potvrdila..

utopia

Ja by som nanho nahrala fintu,že ho videla niekde nejaká moja kamoška s inou,ako zareaguje. Kamarata by som z toho vynechala a keby sa potvrdilo že ti neverný nieje tak povieš že sa zmýlila že bol jeden čo sa na neho podobal. Samozrejme vymyslím kamošku ktorú on nepozná,a neudam žiadne meno,aby jej potom nešiel rozbiť papulu a chudák ona by nevedela o čo ide. Asi tak.

kkq

Normalne sa ho to opytaj, a že skončí to ich kamarátstvo, to nech Ťa netrápi, lebo to kamarátstvo aj tak stojí za dve veci, keď dokaže takto ohovorať niekto kamaráta pred jeho priateľkou.

niekto

mozesto tak nejak zakamuflovat ze zacinas byt velmi ziarliva a ze potrebujes ukludnit svedomie alebo tak nejak ...

srdiecko31

uuuf.. neviem.. ja by som sa pokusila si to nejako zistit... napr. len tak pozriet do jeho sms-iek.. pytat by som sa asi nepytala.. lebo potom by mohlo byt nielen ze by skoncilo kamaratstvo tych dvoch ale mohol by sa nahnevat ze mu neveris... a pravdu by ti povedat aj tak nemusel. Nemoze byt ze ten chalan co ti to vsetko povedal ti klamalô preto lebo sa mu pacis alebo take nieco???

Najčítanejšie články