Ahojte. Chcela som vediet ci mozem chalana vzrusit bozkami?? a ako?? kde su take tie najcitlivejsie miesta, kde to chalani zboznuju?? Co robit aby chalan po mne doslova salel???
co robit??
Pec nam spadla,?? no hej.. pri jeho zmysle pre humor a mojom hlase najskor pukne od smiechu :-DDD
vsetko je to slabe. Ja som chalan na spravnom mieste. Ked chces aby za tebou salel nejaky chalan zaspievaj mu piesen Pec nam spadla .Sama uvidis ako bude saliet.
Každý má erotické zony niekde inde,ono je ťažko špecifikovať,čo sa páči jednému nepáči sa inému. Ty by si mala vedieť kde tvoj milý má rad,ale penis určite toto ľubia všetci chlapi.
no urcite je to penis , tam to zboznujem
no tak momentalne sa neuvidime skoro tyzden.. asi najdlhsie obdobie co sa neuvidime od kedy spolu chodime..zvycajne sme spolu skoro kazdy den.. a romantika.. ja ju zboznujem.. a myslim ze aj on ju ma rad :-) cize nieco budem musiet vymysliet.. :-) mam na to tyzden
ja viem co..usi usi a este raz usi :D
no neviem mometalne ma nic nenapada ale moze aj pomoct sexi pradielko a pokial nebude dlhsie spolu(neviem ako casto ste spolu ale bolo by vcelku dobre pokial ste neboli spolu aspon 2 dni) on by MAL dostat na teba obrovsku chut. Mohla by pomoct aj romantika (pokial to mate obaja radi) fuu :) uz ma nic nenapada
mno diky... celkom dobre rady si mi dala :-) budem to musiet vyskusat.. nemas este nieco???
kazdy muz ma ine ertogene zony.su uba dve moznosti ktore mas a to bud sa ho opytas ako uz bolo povedane alebo budes musiet pomaly hladat. ..........................
napr.:
-bardavky-lyz ich kusaj hladkaj cumli
-pupok-pokial sa bbudes chvilu hrajkat a potom pomaly pojdes nizsie a nizsie ale nie uplne k cielu moze to u neho vyvolat prijemny pocit (mozno aj viac)
-krk-niekto ma aj tam citlive miesto(ako ja npr.)
a ak mozem este jednu vecicku poradat skus u znemoznit pristup k tebe. potom mozes aj seba aj jeho drazdit. moze ho drazdit bud jemnymi dotykmi (napr.svojich prs) alebo nieco co by citil.
je to len otazka vkusu ci cche jemne alebo drsne treba hladat (je moznost ze ani jedna vec mu nebude robit dobre co som tu npisala)
skus to uvidis
spytat sa ho.. ale ked mne je blbe sa ho nato pytat... na to odvahu len tazko najdem... a striptiz.. :-D no nad tym som uz tiez rozmyslala.. ale myslim ze sme spolu este kratko a v podstate sme sex este nemali.. cize s tym asi este chvilku púockam..