Kaderníctvo v Žiline

o-zone

Zdravim vsetkych,mate problem so svojimi vlasmy a chcete to zmenit.Radi Vam poradime a doporucime kvalitne vyrobky za nizke ceny a radi Vam vyhovieme podla vasich predstav.Pekny den.kontakt.0905 468 920,Tesi sa na Vas odbornik na vlasy Peter.

dana.sh

ahojte.ak chcete dobry strih a farbu ktoru vam vyberiem na mieru tak ma kontaktujte na t.c.0915224939.som kadernicka a precujem v salone kathy v ziline na farskej 3.ak sa chcete objednat tak aspom 2dni do predu.uz sa na vas tesim a vsetky ktore mate zaujem ste vitane.

slimaciq

Baby, presne tato tema mi prisla vhod. Ja potrebujem surne zmenit uces...uz ma moje vlasy nebavia...strihala som sa pred letom sama...a byvam v ZA na intraku. Potrebovala by som poradit aj s inym problemom. Kde v ZA cesu na ples? Spolocenske ucesy? Je niekde v ZA kadernictvo, kde na podobne akcie poziciavaju aj pricesky dlhych vlasov? :) Surne poradte co najskor....dakujem za vsetky odpovede...

zdenka2

Mna striha Janka v Dlhom Poli a vzdy som velmi spokojna.Platim od 55 do 85 Sk a vsetci ma chvalia ako dobre vyzeram. Elena

bambulkaaa

MNO VIEM ZE RAZ MA OSTRIHALA za 200 sk ale inac sa chodievam davat podstrihnut a platim okolo 60..ale ked som sla isla dat ovela viac podstrihnut a zmenit strih tak som platila nejakych 150 a bola som rychlo spravena...

wawa

V utorok som bola v trendoch, len na fúkanie, čiže vlasy mi umyli a vyfúkali. No tak isto ako som tam prišla, som aj odišla. Niečo strašné. Myslela som si, že mi to nejako pekne vyfúkajú do nejakého tvaru, no bohužiaľ. Zaplatila som 300,- Sk a šla som domov. V živote tam už nevkročím, no ťiadna profesionalita. V Žiline sú na každom kroku kaderníctva, ja chodím do DAMADY, tam mám kamošku a tam je to už o inom, no chcela som vyskúšať aj tie slávne TRENDY.
ahojte

bambulkaaa

ja na drahe kadernictva nemam a ani som nikdy v trendoch nebola ale poradim ti ze o ulicu blizsie k marianskemu namestiu je kadernictvo Emma oproti restauracii Brana a tam tiez dobre strihaju..ja som spokojna velmi..

veronika

Ahoj.Je jedno dobré volá sa TRENDY.Je považované za naj v Za.Nachádza sa na Hornom Vale 6.Robia tam 7 báb a veľmi radi aj dobre Ti poradia.Ešte nikdy som odtiaľto neodchádzala nespokojná.Stále skúšaju nové veci a sú fakt dosť dosť dobré.Ale veľa sa tam platí.Ja som za farbu,melír a strich platila 1500-2000 Sk podľa toho aké dlhé máš vlasy.Ja mám asi tak po ramena.číslo je 041/5625773 berú len na objednávky.