ahojte.nasla som stranku www.plodnost.szm.sk ide o vypocet plodnych dni podla fertilneho cyklu-biorytmicka metoda.mate s tym niektora skusenosti?funguje to?chcela by som babatko,pohlavie nechcem vypocitat,len plodne dni....
gnostik center
Vyskusajte www.gnostikcentrum.sk nie je to sarlatan, je to clovek ktory vam chce fakt pomoct, ale musite chcet aj vy. Inac caj robí super.
Petulik ja napriklad nemam ale tiez by som to vyskusala...
Ahoj, ja som tam chodila a velmi mi to pomohlo.Bola som sice na umelom, ale ako viete niekedy ani to nepomoze. Myslim,ze aj vdaka Gnostik centru som teraz v 31.tyz.Pomohol mi aj s krizami. Mavala som velke bolesti a zbavil ma toho.Ak mozete, chodte tam.Moze vam len pomoct.Neni to ziaden sarlatan- pracuje na zaklade dlhorocnej cinsej medic. - akupunktura a akupresura.
Takze mozem len odporucit.
Majte sa .
m.
Ahoj,
poznám Gnostik centrum a mám s ním osobné skúsenosti. Zatiaľ iba dobré. Rozprávala som sa s tým človekom aj osobne a mám pocit, že nerobí šarlatánstvo, ale pomáha ženám. Niektoré ženy dokonca po rokoch na základe jeho výpočtov otehotneli. Ja som zas napríklad neotehotnela (ale o to v mojom prípade šlo :-)).
ahojte zienky....akurat som si tiez pozerala tuto stranku a celkom ma to nadchlo ak niekto ma skusenost piste vela to prenas znamena...diky....
...tak asi je to naprd ked to nik nepozna.....aj ja som si trochu myslela::)