Ahojte, uz neviem co mam robit, s priatelom sa posledne 2 mesiace stale hadame, vzdy ked sme spolu..Strasne sa snazim nehadat, ale on neustale vyvolava hadky kvoli blbostiam..Maju nejake problemy doma aj v praci, ja chapem ze je pod stresom, ale tie vecne hadky ma nebavia..Uz neviem co mam robit :(..Poradte, ako sa nehadat (aj ked ten druhy vyryva)..?
Neustale hadky vo vztahu
Lilly,viem,ze problem nie si ty. Ja som pisala,ze ja sa spravam ako tvoj priatel. V nasom vztahu som problémový ja,nie moj priatel. Ked mam v praci nejake problemy(pracujem s ludmi),tak sa nemozem vykricat na nasich klientov a ked mam tazky den a pridem domov,tam je moj manzel a mi odlahne,ked to vydam zo seba.
Ked aj tvoj priatel je taky ako ja,tak vela trpezlivosti...
A este som naznacila:"ked ten problem nie si ty"...
Lilly,viem,ze problem nie si ty. Ja som pisala,ze ja sa spravam ako tvoj priatel. V nasom vztahu som problémový ja,nie moj priatel. Ked mam v praci nejake problemy(pracujem s ludmi),tak sa nemozem vykricat na nasich klientov a ked mam tazky den a pridem domov,tam je moj manzel a mi odlahne,ked to vydam zo seba.
Ked aj tvoj priatel je taky ako ja,tak vela trpezlivosti...
A este som naznacila:"ked ten problem nie si ty"...
lilly,
som na tom podobne,tiez sa casto hadame,vela sme sa o tom rozpravali,vzdy sme dosli k zaveru,ze sa musime o vsetkom rozpravat,no akosi to stale nefunguje.raz je lepsie,inokedy hotova pohroma!som z toho casto nervozna a je to iba horsie.zistila som,ze moj chlap velmi neoblubuje slovo kompromis,preto musim robit pre dobro nasho vztahu ja!pokial mi na tom zalezi,co mi zalezi,mozno som blba,no stale verim,ze to bude lepsie.uz som si myslela,ze ma niekoho ineho,no zacala som robit v podstate viac pre jeho dobro a je lepsie,no ludia nedavaju tomuto vztahu dlhe trvanie...nie si sama.
kitti, nie problemom nie som ja.. Ak sa mozem spytat preco si nepovedala manzelovi co ta trapi ale si si to na nom vylievala?Bala si sa, ci ti bolo neprijemne o tom hovorit?Alebo ta to tak stresovalo ze si o tom nedokazala hovorit?Viem ze priatel ma velmi lubi, aj ja jeho..je skvely, moj poklad..a preto ma stve ze si to kazime hadkami..
fifufi, skusala som, proste na tu temu sa bavit nechce a ked zacnem tak povie, ze jeho to netrapi..Mas pravdu, budem sa musiet ovladat co najviac..uf..Asi napocitam do 1000 kym vypenim :)..Lebo nechcem aby to dospelo tak daleko ako min. rok..
Lilly,som prave typ ako tvoj priatel. Ked mam problemy,nie s nim,stale zacnem donho vpichovať,kym sa nepohadame. Jednoducho on je tam. Strasne ho lubim,velmi ma to potom hneva,ze stale nanho sa vyzlostim,ale neviem s tym nic robit. Musim s tym prestat,lebo takto to dalej dlho nepojde,ja to viem. Mna to hneva-tak jemu to ako moze liezt na nervy?
Neprecitala som ,co ti na to ostatny pisali,len sem-tam som do toho pozrela,nejaku pauzu spomínali,maju pravdu. Ja,ze mojho manzela ako lubim som zistila az vtedy,ked odisiel robit a skoro mesiac bol prec. Tak strasne mi chybal,ze ja som aj plakala a vtedy som zistila,ze ako velmi ho lubim a ho potrebujem. Potom som prisla aj na to,ze ako hrozne sa s nim spravam,ze on si to nezasluzi.
Mozno ja som ina ako tvoj priatel,mozno on sa k tebe sprava z celkom inych dovodov ako ja. Skus mu povedat,ze ako ho lubis a velmi ta to trapi,ze on sa trapi,ze tym aj tebe ublizuje. Nech skusi o svojom probleme porozpravat sa s niekym,ale preco by to robil s inym,ked na to si ty.
..len ak vo veci neni problem prave ty
.. no takzo mi je teraz radit vies ked sa nedokazete porozpravat o problemoch ok nevravim ze priamo ak su to citlive temy. ale proste nejaky smer si najst musite nie len,, precka obdobie burok,, no a riesit to ,, malymi NEZMYSELNYMI hadkami,, ktore vyriesite slovkom prepac ale to slovko pokial sa hadate znova nema zmysel to ste si neuvedomili radsej to slovo ani nevyslovujte lebo nema cennu ked sa za chvilu hadate znovu snazte sa o velku sebakontrolu. myslim ze v tychto hadkach mate uz rovnaku vinnu a nieje to len jeho stresom.
fifuli, on sa o tom nechce rozpravat a ja ho nechcem nutit, a aj kebyze ho nutim iba by sa zatal..Ale myslim ze obidvaja vieme co ho stve, ja som mu aj povedala co si myslim ze ho trapi..On je dost introvertny a o tom co ho stve nehovori..Su to dost chulostive problemy, co maju doma aj v praci a ja sa nemozem pricit o to aby sa to napravilo..A nanestasiet sa o tom ani rozpravat bo on sa o tom rozpravat proste nechce..A s odlucenim nesuhlasim, k nicomu dobremu by to neviedlo..
Viem co robil pred tyzdnom..A pozname sa, a vieme ze si ublizujeme..Hadky nie su o tom ze sa ludia nepoznaju ale ze si bud nerozumeju alebo na sebe vylievaju a ventiluju svoje stresy..My mame tu druhu moznost..