Mám problémy spredkožkou na penise.Som objednaný v utorok na vyšetrenie.Keď som sa bol objednať zistil som že patrím k lekárke ktorá je mladá a navyše pekná.Poraďte mi čo mám robiť, totiž mám obavy z toho že privyšetrení penisu dostanem erekciu.
urologička
A čo ako v ccom viddis problem ,ze sa ti zo zeny postavi ? Ja by som skor dufal ze dosstanem erekciu nech sa hra s postavenym a nie s takym makkym navyse by ta prehliadka bola urcite prijemnejsia keby sa ti postavi :)
Nazdarek, nemohol by si sem hodiť meno tej urologičky ? ambulanciu si už vygooglim ;-) dík
Mozno to dopadne tak, ze ti povie, ze potrebuje ovela podrobnejsie vysetrenie-tzv. hlbkove
Pride chlapik k urologicke a hovori ze ma vyrazky na penise.Ona pozera chyta do ruky obracia a tvrdi ze nic tam nie je a on na to no ale je to pekny macko vsak ?
Ahoj, mozno ju aj dostanes:)) Skus sa v priebehu hodinu pred tym dva krat fajne "vyhonit" aj trikrat a potom toho buds mat dost:))
toho sa neboj .. budes mat totalne stresy z tej erekcie. a prave koli tym stresom ju nedosiahnes :p