mám priateľku čo ma malu dcérku, ma 6 ročkov. Odoberali jej krv do 5 ampuliek a dnes jej volali, že musia prísť na ďaľší odber, lebo všetka krv sa im v ampulkách zrazila. Je veľmi vystrašená, má sa čoho obávať? Prosím o odpoveď. Ďakujem.
zrazenie krvy
Pripájam sa k Ati.
Držím, držím......veľmi jej držím palčeky, nech ten nádor nie je zhubný!!!!!!
Levica,si ma šokla s takou diagnozou.Držím malej palce,nech to dobre dopadne.Potom daj vediet.
Bože! také malé dievčatko! Levica potom napíš, ako to dopadlo. držím jej päste a dúfam že ten nádor nebude zhubný.
Aha. Tak to teda musia urobiť veľa vyšetrení. Držím palce a prajem skoré uzdravenie
Ja by som tiež chcela vedieť na čo potrebujú až 5 ampuliek krvi. Ved ked má len 6 rôčkov, to je dosť veľká záťaž. Niektorým dospelým býva zle po odobratí jednej a nie piatich. Myslím, že je to dosť. I ked asi so zdravotného hľadiska sa to môže, nepoznám presne normy. Ale z ľudského sa mi to zdá veľa.
Tažko odpovedat,lebo záleží od toho na aké vyšetrenie jej tú krv odoberali.Ale podla toho,čo píšeš si myslím,že malo ist o nezrazenú krv.Zrejme ju dali do zlých skúmaviek,bez protizrážavého roztoku.V takom prípade sa nič nedeje,len malá si bude musiet odtrpiet dalšie pichanie.Ináč neviem poradit,lebo je to velmi všeobecné.Len neviem načo by im bolo zasa až 5 ampuliek nezrazenej krvi.Nevieš o aké vyš.malo ist?