Idealna krasa:)

sasenka

njn presne leesha mas pravdu:)mne to uz lezie na nervy jak vela kamaratiek uz teraz v nejakych 18tich rozmyslaju nad plastikov nosa prs a neviem este coho...,ja napriklad mam prsia aj dobru postavu ale mam to dakde v pate,akurat potom ked si vezmem nejake krajsie saty troska odvaznesjie tak ma kazdy zacne ohovarat taze asi tak...,no napriklad nie som nejak extra vysika a chcela by som byt ale je mi to jedno...,len nechapem preco sa kazdy chce tak menit a preco tolko ludi zavidi druhym..jw to strasne:(

leesha

mal by sa cely svet proti tomu postavit a podporovat ideal skutocnej krasy :D pekny sen,nerealizovatelny v skutocnosnom svete

leesha

bohuzial prave na "idealnej krase" sa postavil cely biznis kozmetiky apod... do casopisov a do telky nam vsuvaju akesi vyretusovane predstavy o tom,ako BY SME MALI vyzerat,a potom je 60 percent populacie nespokojnych. tych zvysnych 40 telku nema :) a ma to na salame

sasenka

noa le starat to je samozrejme ale ja myslim tak vies,tie plastiky a tak..,mne to pride take ze vtedy aspon clovek vidi ze ta zena so sebou nie je spokojna..,ale ja to nechapem sak tolko je ludi tolko roznych ludi je...,niekomu sa pacia male prsia niekomu velke,potom neikomu pehate dievcata,dakomu ciernovlsaase niekomu blond atd...,ale tu kazdy stavia ideal byt chudy vyssi s pprsiami velkymi perami a bezchybnou pletou...,tak to mi velmi nejde do hlavy

leesha

mna tiez trapia vyrazky,ako som uz pisala..ale ide o to,snazit sa to vyriesit,ale zas nerobit z toho vedu a nemat depky kvoli tomu ze mam celulitidu... musim sa ale priznat ze vcera som mala kvoli vyrazke tiez dost nervy...takze je sice pekne filozofovat,ale tazsie je to v praxi..

lyla

možno ,že hej, ale viď niektoré príspevky, ktorých trápi akné,celula,pehy,nadváha,malá prsia,...tie ženy zrejme spokojné nie sú

leesha

ja si to tiez myslim. zbytocne sa zatazujeme "malickostami"... na druhej strane, su aj ludia ktori su spokojni taki aki su-a neupraveni...podla mna by sa kazdy mal o seba starat..ale zas,ked je im tak dobre... :)