sewasky chcela by som sa opytat co je podla vas idealna krasa a kolke z vas su spokojne so svojim vzhladom a postavou ze by na nej nic nic nemenili?a ak by ste nieco zmenili tak co?:)
Idealna krasa:)
aha,ze ty si prakticky zo sebou spokojna,len tak chces vediet aj nazory inych na tuto temu...koli svojim mkamaratkam...vies teraz mlade dievcata,v tejto dobe, vy to mate velmi tazke...my sme to mali lahsie...
mariaa v pohode ja som rada ze akzdy napise svoj nazor:)
prepac,ale necitala som prispevky dole...tak ak nechces nemusis odpovedat,lebo som sa vam, mam pocit zamiesala do rozhovoru...
mna trapi ze to tak trapi moje kamaratky...,ze to proste neviem pochopit ze niekto an sebe az tolko chyb hlada,pritom su vsetky pekne a svojske...a vsetky by chceli vyzerat jak nejaka carmen electra:)
leesha presne tak..,ja som zas malicka a co?zvykla som si...,ja len nemam rada ak sa dakto meni na daco co nieje..a potom vsade rovnakovyzerajuci ludia chodia...ale sak vsetci sme svojim sposobom krasny
ahoj...a ty si sa preco na to pytala?ci len tak,ta to zaujima?alebo aj teba nieco trapi?sasenka?
ono je to tak,niekto sa trapi ze ma krive nohy,dalsi sa trapi ze ich vobec nema...
ahoj mariaa.vies ochorenie a tak to su troska iune veci...,ja len,ze ludia tu rozberaju take veci..vies,ze mohli by byt radi tkai aki su pretoze ako si sama napisala sto ludi sto chuti,ale vsetci sme nejaki a mali by s,e si vazit na sebe.sak aj nejake to kilecko naviac nie je strasne
SASENKA,i ked som spokojna so svojou postavou a vzhladom aj tak by som nejake veci menila...alebo zmenila...alebo aspon chcela aby sa mi vratili naspat/lebo som to stratila pri ochoreni/...co je to idealna krasa?kazdy si ju predstavuje nejak inak...sto ludi sto chuti...
njn kebyze sa vsetci viac usmievame vvsetci sme spokojnejsi a neriesime taky bludy:)tak svet je omnoho krajsi:)