chcela by som poprosit o radu, stipe ma pri cikani a boli v podbrusku, neviete mi poradit o co moze ist, nestretol sa s tym uz niekto z vas?mam strach ci som nieco nechytila alebo nie som snad tehotna, ale tak sa snad tehotenstvo neprejavuje.vopred velmi pekne dakujem
prosim prosim poradte
este raz vdaka za rady, tak som bola u lekara a naozaj je to nakoniec zapal mocoveho mechura, takze teraz poficim na antibiotikach....majte sa pekne a ece raz vdaka
v akupunktúre hovoríme,že je pehriaté tenké črevo(preto štípanie-pálenie) a to je zas prehriat srdcom-schladiť ho a problém zmizne,bolestivé podbruško ide niekedy odstrániť napichnutím jedného bodu na dráhe pečeni a problém by mal zmiznúť
Mozno zapal ale ak spominas bolest v podbrusku mozu to byt chlamdie. Drzm palce aby to bol len mocovy mechur da sa lahsie vyliecit ako tie nestastne chlamidie.
hej, zajtra idem k lekarovi, len som ako na ihlach lebo neviem co mi povie, tak som zabehla sem na taku mensiu predpripravu a o radu, moc moc dakujem za rady
Ide tu pravdepodobne o zápal močového mechúra, treba ale navštíviť doktora aby sa to preliečilo.
chlamidie?