PODVOD

trodas

ehmmm skoro mas pravdu. Svoju manzelku som nikdy nepodviedol a ani nepodvediem. Ba ani som ju neoklamal a nikdy jej klamat nebudem. Ja som vytvoril temu lebo ma zaujimala odpoved zien. Za to mensie klamstvo sa zaroven OSPRAVEDLNUJEM

888nicole888

ja na jej mieste sa s tebou rozvediem..mas sa vediet ovladat,myslis,ze nas zeny nevzdrusuju iny chlapi?samozrejme,ze ano,ale aj tak im odolavame,ked sme zadane..

povedz jej to cim najskor,je uz na nej, ako sa rozhodne(co dalej)..cim neskor jej to povies,tym horsie pre teba..

sedmikraska

A ty si akoze siel povodne do lesa, tam ta chytila chut na sex a tak ste zasli do bordelu? A kebz to tak aj bolo, tak ako co si myslel, ze sa bude konat v tom bordeli, predcitat rozpravky?

beata

chudacika ta priviazala a znasilnila. vy ked vidite zenu, hned vam pada rozum do gati.... a co ak to zisti? to jej nic nechces povedat a priznat sa?
am sa u fakt neda verit....

trodas

Dufam,ze k rozvodu nedojde. Naozaj ma to hm. Mal som velku chut na sex a kamarat ma zaviedol tam kde sa konaju ... Hned priskocili tri no da sa odolat? Ja som mal problem a dlho som mu odolaval ale teraz to prasklo a uz som nevydrzal. A tak som ich pretahoval az do skoreho rana. Zena vedela ,ze som s kamaratom v lese. No nebol som a teraz ma to stve.

Volumka

dobre si vedel, že to nie je dobré, tak sa teraz neospravedlňuj! Najsamprv treba použiť hlavu, myslieť až pak rozmýšľať vtákom! Keď sa to dozvie? ja byť ňou, tak ti kopnem do zadku a rozvediem sa...