Vcera som podviedol svoju manzelku. Je pravda,ze nechtiac ale stalo sa . Kamarat ma nahovoril a... Bol som jej za jediny vecer neverny a nie s jednou ale achhh. Teraz ma to suzuje. Co budem robit ak to zisti. Ako sa mam spravat aby sa to uz neopakovalo?
PODVOD
nechápem, ake odpovede si cakal. trapko
ehmmm skoro mas pravdu. Svoju manzelku som nikdy nepodviedol a ani nepodvediem. Ba ani som ju neoklamal a nikdy jej klamat nebudem. Ja som vytvoril temu lebo ma zaujimala odpoved zien. Za to mensie klamstvo sa zaroven OSPRAVEDLNUJEM
to nevidite ,ze si tu z vas robi srandu?ze mu vobec odpisete,sila
A ty si akoze siel povodne do lesa, tam ta chytila chut na sex a tak ste zasli do bordelu? A kebz to tak aj bolo, tak ako co si myslel, ze sa bude konat v tom bordeli, predcitat rozpravky?
Dufam,ze k rozvodu nedojde. Naozaj ma to hm. Mal som velku chut na sex a kamarat ma zaviedol tam kde sa konaju ... Hned priskocili tri no da sa odolat? Ja som mal problem a dlho som mu odolaval ale teraz to prasklo a uz som nevydrzal. A tak som ich pretahoval az do skoreho rana. Zena vedela ,ze som s kamaratom v lese. No nebol som a teraz ma to stve.
dobre si vedel, že to nie je dobré, tak sa teraz neospravedlňuj! Najsamprv treba použiť hlavu, myslieť až pak rozmýšľať vtákom! Keď sa to dozvie? ja byť ňou, tak ti kopnem do zadku a rozvediem sa...
ze nechtiac, haha...ta znasilnili, chudacika? hanbi sa
nechtiac? to sa da?? :-))))))))))))