PODVOD

dada

Nevera tu bol vzdy a aj vzdy bude ...
Nechapem...stale sa tu riesia neverni ludia...
Ved je to o jedincoch... sme ludia , a sme omylni, sme zvedavi, sme tuziaci spoznavat...
Ja som podviedla mojho muza vtedy , ked sa on prestal o mna zaujimat, trvalo to niekolko rokov a nemal zaujem ani riesit to...ale nikdy som to nelutovala, je to zivot... beriem to ako riesenie... zijem iba pre dnesok...zajtra uz nemusi byt:-)

sylvinka

nechtiac sa podviest neda... a co sa tyka tej muzskej nevery... je toho tolko, ze ta zenka, ked uz nejaka je, tak sa pri tom hojnom "muzskom pocte" da kludne zanedbat...
a aby to nezistila??? no neviem.. casom na to aj tak dojde, bud jej to povies sam,ale sa to jednoducho dozvie.. a neviem ci je lepsie podviest a priznat sa, ako podviest a este aj klamat... a takych skvelych kamaratov by som si radsej drzala od tela...

gater

Clovek je neverny nech je to zena alebo muz, cest vernym... Mimochodom vcera som bol na polovacke ... Nie na zeny ale srnca a poviem vam videl som krasnu prirodu. j

niekto

Toto ma dost fascinuje vzdy ked sa hovori o nevere spaja sa z muzmi ja by som v zivote nepodviedol neoklamal cloveka ktoreho lubim
rozhodne sa necitim ako "samec" ktory musi lovit
pred mesiacom ma byvala podviedla
tak prosim prestante hovorit o nevere ako o muzskej zalezitosti :(

hladajúca

zareagujem aj ked už to nie je aktuálne.. Nie že by téma NEVERA nebola aktuálna, práve naopak až príliš.. Najhorší je pocit, keď to človek zistí.. Zistí, že bol klamaný, že to čomu stále veril a v čo vkladal tie svoje nádeje je zrazu fuč.. Že sa človek musí stále bát že sa to stane práve jemu, pretože je to také premnožené. a stále sa hovorí o chlapoch ako o samcoch, čo musia loviť..aj ked majú to s čím su nadmieru spokojní jednoducho to v nich niekde tam v ich vnútornajškoch je.. neviem či existujú výnimky..možno.. to vedia len oni sami.. akí sú.. a možno to ani oni nevedia..

trodas

Zijeme v slobodnej krajine,mozem si robit co chcem. Nepotrebujem suhlas. Chcel som len vediet reakciu. Nic nemam na plane a nic take na co som sa pytal by som neurobil. Ohladne niecoho ineho som to chcel vediet.

Volumka

skôr mám dojem, že si si niečo také potreboval len schváliť tuna od báb... ale keďže každá ti napísala len samé(pre teba negatíva), tak si sa uspokojil s tým ako to je...