Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zápal žalúdka, zrejme

Príspevok v téme: Zápal žalúdka, zrejme
didka

dobry den moju mamu zacal strasne bolievat zaludok pred piatymi dnami.....po dvoch dnoch isla na pohotovost,a zistili jej zevraj zapal zaludka...dali jej lieky,pichli iniekciu,a povedali ze o den by to uz malo byt lepsie...no vsak o den jej bolo tak isto zle,este aj horsie....v pondelok ze ak sa jej to nezlepsi tak ma ist hned do nemocnice...co to moze byt ak nie zapal zaludka?

going

Na zápal žalúdka a onkologické problémy žalúdka
odporúčam ľanový olej lisovaný za studena.
Ráno na lačno 1 x lyžica čajová alebo polievková
podľa hmotnosti človeka.

Vhodný aj pri poruchách pečene. Metabolicky
napomáha odľahčí hlavne pečeň a mení nenasýtené
mastné kyseliny na nasýtené aj pri psoriáze a ekzémoch.

slnieckar

Marosko-n a ako sa prejavilo to striebro v moci? koloidne striebro je v tychto produktoch volnym okom neviditelne, tak si neviem predstavit, ako ste ho nasledne zistili v moci.

Marosko-n

Koloidná strieborná voda je vynikajúca a poviem Vám ako ma zložila do choroby
Ako každý truľo som podľahol stiebornej vode a známi.
Pili sme ju podľa návodu, samozrejme aj známi, ale čo sa stalo v traviacom trakte pozabijala všetko aj v črevách tak že sme stratili celú imunitu.
Striebro sme aj cikali. a po krátkom čase sme začali všetci divne chorieť a nepomáhlo nič ani lekár ani príroda
Hociaký vírus baktéria nás zložila hoci predtým sme to ani neregistrovali.
Mali sme čo robiť aby sa telo dostalo do normálu, trvalo nám to pol roka.
Teraz striebro len na vonkajšie použitie, máme iné lieky čo neškodia.

Pochybujem

za deň ako píšeš, pochybujem že to zmizne XD. To prejde tak za pár mesiacov, samozrejme, ak sa na to liečiš. Ešte som nepočula že by bol niekomu podaný liek ktorý má účinnosť za 24 hod a všetko je ako predtým. Hmmm

LindaBlahut

Je niekoľko príčin kvôli čomu to môže byť: potrava, lieky, infekcia, stres, zvýšená hladina vápnika alebo dokonca aj nejaký nádor - treba to riadne vyšetriť vyliec.sk

RNG

Lenocka, tvoje informacie su z velmi starych zdrojov. Zaludocne vredy su na 98% sposobene helikobakterom pilori a jedla na ne nemaju prakticky ziadny vplyv, len mozu bolesti zmiernit alebo zosilit.
Po zniceni helikobaktera sa za par tyzdnov zaludocne vredy zahoja aj sami. Pomaha pri tom aj DGL, aj hojive aloe vera.
Pozrel som sa na toto cez slovenske zdroje na Google.sk, ale zialbohu tam estwe tlacia davno prekonanyt nazor, ze vresdy su z palivych jediel, z nervozity a dokonca z prebytku kyselin, co je absurdny mytus, lepbo pravy opak, nedostatok kyselin vyvolava rozmnozovanie roznych bakterii v zaludku, co sposobuju zapaly zaludka a neskor aj criev.
Zialbohu Helikobakter pilori je bakteria, co zije v zaludocnom maze a narusuje zaludocne steny, takze kyseliny bez ochrany zaludocneho mazu rozozieraju aj nechranene steny zaludka. Preto lekari na zmiernenie bolesti neutralizuju zaludocne kyseliny, ale tO prOblem nijak nevyriesi, len znici traviaci proces a kyselinovu barieru v zaludku, ktora zabranuje mikrobom na jedle vstupit do tela
en.wikipedia.org
PH zdraveho zaludka je 0d 1 do 1.6, Helikobakter znesie az PH 2.5, ale zialbohu vacsina ludi ma PH 2.5 az 4.5, co je hyppocyhlorhydria, tj NEDOSTATOK ZALUDOCNYCH KYSELIN.
Ja mam vyrobu kyselin znicenu viacerymi "zaludocnymi chripkami", takze musim brat doplnok kyselin s kazdym jedlom, inac mam problemy, co mozu skoncit az z otravou zaludka.

[zruseny35]

TomasPE.........tá "hadica" sa robí pacientovi preto,aby sa zistilo,či už z toho nadmerneho vytvárania kyseliny žaludočnej máš už žaludočný vred.Nieje pravda,že je to len z nejakeho helikobakteru, o tom som ešte nepočula.Ale je to z príliš masovej stravy (3x týžden a viac), vyprážaných jedál, mastneho jedla,nesmieš jesť nič kyslé(ocot,citron,..)alkohol,kávu,bublinkove nápoje,zabíjačkove špeciality,ovocie,kvantá bieleho pečiva,,majonezove vyrobky ..Sám zitíš čo si zjedol a ostalo ti v ten den zle.
Z vredov može lahko vzniknuť rakovina...alebo sa budu rozmnožovať.

RNG

Zapaly su zo zamorenia, mechanickeho a chemickeho poskodenia v kombinacii s roznymi mikrobami.
Specificky zvierac na zaludku moze byt poskodeny chemicky zo zaludocnych kyselin, ked nie je dostatocne pevne uzavrety, co je na signal dostatku kyselin v zaludku. Tj paradoxne pazerak je poskodeny prave nedostatkom kyselin.
Pri nedostatku kyselin v zaludku su tam zaroven mikroby , co su na vsetrkych surovych jedlach, miesto znicenia rozmnozujuce sa, az sposobia zapal zaludocnych stien, obcas aj pazeraku, najm,a pri palach, pri palach a postupne znicia aj probioticku floru v crevach a tak pride telo o vsetky latky, co probiotika produkuju, tj rozne vitaminy , ziviny a najma o obranne latky, ktorych probiotika dobre osadene v crevach produkuju hromady, vyse 2 x tolko, ako je samotne telo schopne

tomasPE

Ahojte.Mam zapal zvieraca bol som na hadicu doktor mi dal tabletky itoprid 3x pred jedlom uzival som ich 3 mesiace po 3 mesiacoch sa mi to uvolnilo bolesti prestali.Teraz po 2 tyzdnoch zacali bolesti znova mam pracu kde sa fyzicky trosku viac namaham.Neviem co teraz mam spravit.3 dni som nebol v praci a bolesti stale trvaju.Viete mi poradit?Dakujem.