Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Plodne dni

John Spartan

Ked sa napol urobil do Teba tak budete mat polku dietata. nie cele.

ked sa do teba urobil mala si si dat tabletku a nie teraz riesit kedy si mala a nemala plodne dni, lebo tato vypocitavacia forma ochrany je najnespolahlivejsia..

Matúško89

Prosím Vás chcem sa opýtať. Je to blbá otázka ale predsa len som veľký strachopud. Je možné aby moja partnerka otehotnela keď sme mali sex a ja som bol v nej cca 30 sekúnd bez kondómu a potom som ho nasadil? Bolo to dva dni pred jej menštruáciou. A taktiež či môže otehotnieť keď som sa svojím penisom obtrel po povrchu jej vagíny a mal som na penise tu mazľavú vec tak zvaný "nektár lásky" ďakujem za odpovede.

dfkjj

mozno si mala plodne dni vtedy a mala si to posunute niako ovulaciu alebo co ..alebo pri nepravidelnom cykle sa to stava ze myslia ze suneplodne ale mozu byt plodne

sala

...áno aj lekár to povedal že 5-7 dní dokonca niekedy i viac...a môžem to potvrdiť i z vlastnej skúsenosti....milovali sme sa v neplodnom období, približne za 9-7 dní som mala plodné dni a tie potvory to prežili ostala som v tom...viem o čom píšem....
papa

sala

...záleží od dĺžky cyklu, ak mávaš pravidelne menštruáciu napr. každých 28 dní tak napr. 5 dní máš krámy potom od piateho do 14 dňa cyklu dozrieva vajíčko približne v polovici cyklu na 14 deň sa vajíčko vyplaví z vaječníkov von a putuje do maternice ak je na tejto ceste oplodnené tak sa uhniezdi v maternici a čakáš bábo ak nie tak sa spolu s krvou vyplaví postupne von...za bezpečné obdobie teda neplodné dni možno teda považovať koniec cyklu keď už vajíčko odchádza von, plodné dni sú v tomto prípade v strede cyklu teda 14 deň plus mínus 3-4 dni to nazývame ovulácia bezpečné by sa mohli zdať aj prvé dni po menštruácii, ale treba mať na pamäti, že spermie majú aj akú takú životnosť a to 5-7dní...všetko to záleží od dĺžky cyklu a potom žena sa musí dlhšie sledovať aby vedela približne kedy nastáva ovulácia...je niekoľko metód napr. sledovanie hlienu tzv.suché a mokré dni alebo meranie bazálnej teploty...