Ahojte..je tu niekto kto ma alergiu len na palinu? ked hej..prejavuju sa vam problemy aj mimo kvitnutia?
Alergia na palinu
Ako pise Sula11, tiez pouzivam Stopalerg a ani uz nesledujem kedy je sezona a kedy nie (uzivam ho aj kvoli macke) a necitim nic..
Zakazane ovocie chuti najlepsie, takze ja mam problem s dodrziavamim zakazov trosku, ale snazim sa miernit :D Nemam nejaku extremnu, no musim si davat pozor. Inak asi najlepsie mi zabera Stopalerg, chuti ako cukriky a je to z prirodneho zlozenia, kedze vacsina je pravy opak, chutia hnusne, pripadne maju zlozenie, ktore ked zistite ake je naozaj nechcete :D
Maryla-ak máš alergiu na PALINU,môžeš mať aj skríženú reakciu na koreňovú zeleninu v rôznej úprave,korenininy a ovocie. A keďže píšeš o zeleri,tak ju máš. Tým,že ho konzumuješ,oslabuješ svoj IS.
Ahoj aj ja mam alergiu na palinu, no, ale ja aj na ine....takze ja mam celorocny problem :D, moja bud rada, ze len na palinu mas alergiu bo ja uz pomali mam zakazane vsetko ta som zvedava co este budem moct, je pravda, ze zakaz je zakaz, ale vies co je zakazane to ta laka :D:D:D no hlavne dodrziavaj co ti povedal kozny lekar...
neviem, ci su testy -skor by som povedala, ze je predpoklad: si alergicka na toto a toto, moze u teba nastat skrizena/potravinova aler.reakcia s tymto a tymto
zase tu zdoraznujem prirodne antihistaminika, ktore pomozu telu sa preklenut cez rozne alergie:Quercitin, bromelain, vitamin C, dumbier, curcumin, omega 3 oleje.
:)takze este nie som taky sklerotik, mala som pravdu ze mrkvovite