nevladzem zit dalej!Pomoc!!!

Príspevok v téme: nevladzem zit dalej!Pomoc!!!
theresse

Ahojte!Ja uz nevladzem zit!Chytaju ma strasne depresie z tohto zivota,ktory pre mna nema zmysel,nic ma nebavi uz. Uz 4 roky sa moja hlava nezaobera nicim inym len chudnutim a dietami,ppp...Nedokazem sa z tohto bludneho kruhu dostat.Pomozte,ako sa mam z toho dostat sama?Pretoze nepomohli mi ani doktory,psycholog ani psychiater ani antidepresiva a ani liecenie v pezinku...Som uz zufala,moj zivot nema zmysel.

agina

A v com chodis prosim ta do roboty??? V plavkach???? A takisto nikde nie e napisane, ze musis zostat v tej robote, v ktorej teraz robis.Najdi si pracu s mladym kolektivom. Myslis, ze tam by si sa citila lepsie??? Ja si naopak myslim, ze taky kolektiv, kde su starsie panie moze byt aj na uzitok, lebo tie sa na teba urcite nebudu divat s tym, ze mas nejake kilo navyse, pretoze kazda jedna ho ma.Co by kazda dala za to, keby mohla byt na tvojom mieste.Mlada a krasna.

[zruseny12]

na jednu stranu ta chapem...jasne,ze potrebuje rovesnicku...na dicko atd.ved si mlada...skus sa prvom rade ukludnit...kup si B-komplex,a tak zacni pomaly normalny rezim....ranajkuj,desiatuj,obeduj....atd.a cvic...hlavne si vyhod z hlavi,ze si skareda...ak tuto myslienku vyhodis z hlavi tak mas mozno vyhrano...potom mozno to pojde lahsie...jaj tazko sa radi...lebo ja som to nikdy nezazila,vy mlady to mate tazke,ale podpychovanie som zazila aj ja...len hovorim,ked niekto chce aj dokonaleho cloveka vie ako ponizit...a nikto nie je dokonaly...kup si B-komplex na upokojenie a je aj forte-silnejsi....neviem co by som etse poradila...musis sama zacat a hlavne musis chciet...

theresse

agina,no vies to pre mna nie je motivacia napr.ze si kupim saty a podobne bo ja si nekupujem oblecenie lebo mi nic neni dobre,vo vsetkom vyzeram tucna a skareda,nemam ani peniaze ked zarobim ich kde minut bo s priatelmi von si sadnut nechodim ked neni s akymi,peniaze tak akurat minam na cestu do prace a spet..

theresse

no vies mariaa,ja tie starsie pani poznam velmi dobre,bo nejdem do tejto roboty po prvy krat a proste nemam s nimi o com jednoducho a ja potrebujem niekoho seberovneho...Vies a ide o to ze keby som bola od detstva tucna,tak mozno by mi to az tak nevadilo ze som sa teraz dostala s vahou do starych kolaji,ale ja som bola od detstva uplne chudulinke dievcatko s dlhymi vlaskami,ja som nebola skareda,len som si to myslela..no preto sa nedokazem teraz zmierit s tym ze proste len prberam,aj z vody,lebo moj organizmus je za 4 roky poriadne rozharany a mozem si za to sama a stve ma to ale cas sa neda vratit spet...

agina

theresse napr. zamestnanie a financny prijem. Povies si, zajtra sa niekde zamestnam, zarobim si nejake korunky a potom pojdem letecky k moru...
alebo najdem si nejake krasne saty, ktore si za odmenu kupim.
alebo kupim si bicykel, alebo uplne hocico co ta aspon trosku potesi.
Alebo vyrazim s kamoskami na fajnu zurku a nabalim si chalana.Kupim si hriesne drahy parfum....proste nieco, hocico, co ta potesi.Alebo kupim si psika.

[zruseny12]

no a co,starsie panie su niekedy lepsie ako mlade...len pockaj,nehovor hop kym nepreskocis...a kolko vazis skus sa odvazit...preco by si sa mala hanbit...pozri na Ruzickovu aka bola zenska a aka bola stastna aj napriek tomu ze bola silna...ber to s tej inej stranky,ked si zdrava tak co...a na tych spoluziakov sa vykalsi,ved je to uz za tebou,ja som stihla a ludom sa tiez niektorym na mne stale nieco nepaci...su to taky ludia i ked budes vyzerat perfektne stale si na tebe nieco najdu,ver mi...

theresse

mariaa,no ja uz pracu vlastne mam najdenu od pondelka,ale sak sa tam aj bojim a hanbim ist za to ako vyzeram a proste tak..a priatelov si v praci najst?no to v mojej praci nehrozi zial,same starsie panie tam len pracuju...

[zruseny12]

prepac,ale mali sme poruchu,lebo u nas je burka...tiez mam 168 vysku...najdi si pracu napr.aj v CZ...uvidis,ze bude dobre len sa nepoddavaj a aj najdes nejake kamosky v praci...

theresse

agina:ale kde mam najst nieco,proste nejaky ciel,nieco na co sa upriem a budem sa toho drzat,mna proste nic nenapada,mna uz nic nebavi totalne...

kika:preco?no som zo zapadneho slovenska