Zvacsena prostata

denneme

Ja som nedavno zacal pouzivat na BHP prostatu lieky Saw Palmetto - iherb.co Berem to asi dva tyzdne a ucinky citim. Zlepsenie hlavne v podobe odstranenia nutkania na mocenie co ma teda otravovalo najviac.

adamko pan

Mám pre teba pár odpovedí. Záleží, v akom stupni je zväčšenie, či sa nenájde aj nádorík a podobne. Liečba ide cez antibiotiká až po operáciu. Musíš sa dať vyšetriť, aby sa zistilo, v akom štádiu si a aká metóda pre teba bude najšetrnejšia a účinná. Čítaj tu --- vimax.sk

RNG

Nuz steroly zo zelenin a inych zdrojov znizuju DHT(dihydrotestosteron), co je hlavny dovod zvacsovania(hyperplazie) prostaty.
Mam osobne vyskusany na to doplnok, vytazok z plodov palmicky plazivej(Saw palmetto, serenoa repens) v davkach 2 x 320 mg sterolov denne.
Steroly su inac aj v korenoch zihlavy, v kore stromu pygeum africanum a v tekvicovych jadierkach atd. Taktiez z nich treba davka davajuca zhruba rovnake mnozstvo sterolov.

DHT ciastocne znizuju aj vytazky z kapustovin ako DIM a I3C. Tieto zaroven znizuju pravdepodobnost bujnenia buniek v zvacsenej prostate, tj rakovine prostaty.

Giuseppe

Zvacsena prostata -BHP sa lieci: konzervativne ( lieky ktore blokuju urcite receptory v prostate a tym ulahcuju mocenie) alebo chirurgicky (ak nezaberiu lieky)- transuretralna resekcia prostaty, zakrok sa robi narkoze. Skuste pohladat na www.prostata.sk, no najlepsie konzultovat s lekarom.

modráčik

Caj z vrbovky neuskodi, ale je to slabe,aby vyriesilo problem.Je to dlhodobejsie,vhodne su na to kvalitne prirodne produkty, ktore su na to urcene.Pokial ale netuzis po chemickych liekoch...Ak chces viac info, napis na moj meil.