striptíz-ako na to?

Príspevok v téme: striptíz-ako na to?
cucu:)

ahojte:) takže, chcela by som svojmu priateľovi spraviť striptíz (aj on o tom vie, čaká na to, bo bola to taká stávka a ja som hold prehrala), lenže neviem ako na to? nebude to trápne?má to byť s hudbou, či? aké máte vy skusenosti? ja som totiž dosť hanblivá a nechcem, aby to bol trapas...no a má sa to uskutočniť dnes večer, tak dik za skoré odpovede...

rocka

neboj sa a nehabi, ved ho urcite lubis. a neboj, chalani taki nie su ze kukaju na to ci mas velke brucho, alebo ze nausnicka ti zle stoji... vobec nie su ako my, zeny. a ver tomu ze keby si robila hocico, zozerie ta pohladom.

cucu:)

ked ja sa bojím, že to pokašlem...no a straašne sa hanbím...ale chcem to pre neho spraviť...ako sa mám uvoľniť?to je uplne iné, ked on zo mna väčšinou strháva veci...

rocka

no ahoj, v prvom rade si pusti nejaku pomalicku hudbu. a viem ze to ti povie kazdy, ale je to naozaj pravda. hlavne sa uvolni. a rob to s tym, z to robis pre milovanu osobu. pomale pohyby, pozeraj mu do oci, a vsezko je ok. nechcem aby si sa opila, ale... ak bdues velmi nervozna, jedno male pol decko ta trosku uvolni, a hned to bdue lepsie. drzim palce a dfaj vediet ako si dopadla

kkq

ja som striptíz zažil len raz :-( , bol super, jedna bývala si to pre mňa pripravila, bol super!!! Chcel by som to opäť, ale moja terajšia priateľka sa na to nedá nahovoriť asi ani keby sme sa stavili päť krát a vyhral by som. A rozhodne s hudbou. :-) Pomôže to aj Tebe, hlavne Tebe pri pohyboch.

Najčítanejšie články