s priatelom sme spolu len cez vikend. a cez tyzden ked dostanem chut tak sa sama spravim aj 3x do tyzdna. Nema to potom vplyv na to ze nebudem taka vzrusena uz ked budem cez week s priatelom, lebo som si to robila aj cez tyzden?? ste na tom aj vy tak??
robim si to sama
Ejmy, presne tak....aj umna
neboj, ja si to robim aj viackrat za den. cim viac to budes robit, tym budes mat vacsiu chut a ked som mala partnera, to ze som si to robila sama mi este viac upevnovalo chut na priatela ;)
U zien to funguje tak ze orgazmus im libido zvysi.
ale neboj sa mozes aj castejsie ako 3 x tyzdenne lebo ak nebudes tak potom budes ako neriadena strela
ja si to robim aj ked je priatel vo vedlajsej izbe =D kedze spolu byvame, uz nemavame sex kazdy den =D
Ja si torobím každý den a je to velmi prájemné .. ale je pravda že čím častejšie to robíš tým častejšie máš aj chuť :)
ja som si to skusala robit..ale nic to vo mne nevyvolavalo..nechavam to radsej na partnera...on uz vie kde su tie spravne miesta...
praveze naopak povedala by som .. u zien je to tak.. cim viac to robis, tym viac to chces, nie? :)
ja to robim tiez sama a je to super
neboj,ja to tiez tak robievam a nema to ziadny vplyv na to,ze by som nebola pri priatelovi vzrusena,prave naopak :))