Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

MISS 2009

Príspevok v téme: MISS 2009
slovenkaslovenka

Ahojte,
Chcela by som sa prihlasit na dalsiu Miss, a preto Vas ziadam o nazor. Aka myslite, ze je najlepsia cesta? Mam vyplnit prihlasku v casopise? Cez internet? Ma tu niekto s tym skusenosti? Co ak prepasnem termin? Ako to prebieha? Viem, ake su podmienky- vyska, bezdetnost, slobodna, do 25 rokov...a ak akceptuju prihlasku, pozvu ma na casting.
Prosim o seriozne nazory, neodsudzujte ma.
Dakujem

smejka

Slovenskaslovenka- ja sa tam tento rok tiez chystam a citala som, ze netreba nic vyplnovat len staci prist 16.11. do City hotel Bratislava, ak si teda z blavy, sa tam mozno vidime:

bruck123

Takze netreba nic vyplnovat...
bola som minuly rok.Do forzy stacilo orist mat plavky a lodicky a popredvadzat sa v prvom kole.Potom sa rozhodlo ci postupujes do druheho ,kde sa uz budu s tebou aj rozpravat.Je dobre vziat so sebou fotky.

NA margo postelovych veci.Co som videla,fotografi ti v tom potom vedia dopomoct.Ale snad to nie je az take zle.

minnie mys

Slovenskaslovenka, vsak to mas uplne jedno ako sa prihlasis, ci ustrizkom z casopisu, alebo cez net. Myslim, ze internet je najlepsia a najrychlejsia forma, nemyslis? Teda iste by som sa nebabrala s ustrizkami, ale chytro vyplnila prihlasku na nete :). A blizsie informacie o miss si urcite dokazes aj sama vygooglit. Trebars produkcny dom forza zvykol mat tusim nieco na stranke...to lepsie urobis ked zacnes checkovat v tom obdobi ked budu hladat dievcata a tak. Lebo tu asi nenajdes nikoho kto ma priame skusenosti, ci ktovie...Aj ja by som si ta mile rada pozrela :D. No drzim palceky, za pokus nic nedas. Oni aj tak nedohliadaju na krasu, ale na postavu (vacsina vypada ako anorekticky, alebo poloanorekticky :D ). Obcas sa mi rozum zastavi ake baby tam pobrali. Okey, je vysoka, a fakt stihla, ale sorry, uplna spata! A cim dalej, tym horsie. Pritom na kazdom tretom kroku stretnes krajsiu slovensku...je to tak...Kde su casy Andrei Veresovej, pekne stihla a este aj peknucka. Takze ked mas "misskovsku" postavu, a si este aj pekna, tak tam padaj, poslem ti hlasy :D.

utopiia

Samozrejme že všetko a všade treba známosti a všetky čo sú tam aj tie čo vyhrali,- cez posteľ. To vravím vážne lebo poznám tie prípady. Ak sa tam s nikým nevychrápeš tak ťa tam netreba,lebo aj keby si bola najkrajšia bude ti to na nič platné.