Ahojte,
Chcela by som sa prihlasit na dalsiu Miss, a preto Vas ziadam o nazor. Aka myslite, ze je najlepsia cesta? Mam vyplnit prihlasku v casopise? Cez internet? Ma tu niekto s tym skusenosti? Co ak prepasnem termin? Ako to prebieha? Viem, ake su podmienky- vyska, bezdetnost, slobodna, do 25 rokov...a ak akceptuju prihlasku, pozvu ma na casting.
Prosim o seriozne nazory, neodsudzujte ma.
Dakujem
MISS 2009
Slovenskaslovenka- ja sa tam tento rok tiez chystam a citala som, ze netreba nic vyplnovat len staci prist 16.11. do City hotel Bratislava, ak si teda z blavy, sa tam mozno vidime:
Takze netreba nic vyplnovat...
bola som minuly rok.Do forzy stacilo orist mat plavky a lodicky a popredvadzat sa v prvom kole.Potom sa rozhodlo ci postupujes do druheho ,kde sa uz budu s tebou aj rozpravat.Je dobre vziat so sebou fotky.
NA margo postelovych veci.Co som videla,fotografi ti v tom potom vedia dopomoct.Ale snad to nie je az take zle.
Slovenskaslovenka, vsak to mas uplne jedno ako sa prihlasis, ci ustrizkom z casopisu, alebo cez net. Myslim, ze internet je najlepsia a najrychlejsia forma, nemyslis? Teda iste by som sa nebabrala s ustrizkami, ale chytro vyplnila prihlasku na nete :). A blizsie informacie o miss si urcite dokazes aj sama vygooglit. Trebars produkcny dom forza zvykol mat tusim nieco na stranke...to lepsie urobis ked zacnes checkovat v tom obdobi ked budu hladat dievcata a tak. Lebo tu asi nenajdes nikoho kto ma priame skusenosti, ci ktovie...Aj ja by som si ta mile rada pozrela :D. No drzim palceky, za pokus nic nedas. Oni aj tak nedohliadaju na krasu, ale na postavu (vacsina vypada ako anorekticky, alebo poloanorekticky :D ). Obcas sa mi rozum zastavi ake baby tam pobrali. Okey, je vysoka, a fakt stihla, ale sorry, uplna spata! A cim dalej, tym horsie. Pritom na kazdom tretom kroku stretnes krajsiu slovensku...je to tak...Kde su casy Andrei Veresovej, pekne stihla a este aj peknucka. Takze ked mas "misskovsku" postavu, a si este aj pekna, tak tam padaj, poslem ti hlasy :D.
Samozrejme že všetko a všade treba známosti a všetky čo sú tam aj tie čo vyhrali,- cez posteľ. To vravím vážne lebo poznám tie prípady. Ak sa tam s nikým nevychrápeš tak ťa tam netreba,lebo aj keby si bola najkrajšia bude ti to na nič platné.
Este sa chcem popytat, kam je lepsie sa prihlasit? Oklamcak alebo Lakatosova?
KAMOS ty nepis sem hovadiny!!!
.....A?
Nie, kamos, nemam 12. Ale asi si si neprecital predposlednu vetu v mojom hlavnom prispevku.