Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Seknutie v krku - nemozem pohnut hlavou

jacob

ja ked som sa dnes zobudil a isiel som sa hore naranajkovat a hore schodami ma zacal boiet krk...nemohol som ho pohnut na lavu stranu ale na pravu hej...mno ked som sa najedol isiel som do skoly...mno a tam to vam poviem bolo straaasne utrpenie...potom ked som prisiel zo skoly domov...isiel som pred zrkadlo a rychlym trhnutim som si otocil hlavu tam kde ma bolel ten krk (na lavu)..no ale potom to zase prestalo tak som si to natrel fastungelom...a ked ani to nepomohlo rozmyslam ze zajtra pojdem ku doktorke ...pomooooc

xnusoba

samotna masaz ti bez napravenia krku nepomoze, ale opatrne s vyberom masera moze viac uskodit ako pomoct, ja osobne sa davam napravat len jednemu cloveku a vzdy mi treba len krk...

xdaex

Ludeee seklo mi v krku,dostal som masaz ale moc to nepomohlo,tak ma nasi nadopovali tabletkami. Z tych mi prislo zle tak som ich vysadil a babka mi doniesla druhe nejane na postupne uvolnovanie svalstva..po dvoch dnoch uzivania mi to preslo a ja som slobonde mohol hybat hlavou avsak ked som ich vysadil tak hned na druhy den som sa zobudil a hlava opät do jednej strany a ne a ne sa pohnut s nou :(

lulu1212

Mne sa to stalo asi 2x. Druhy krat pred nedavnom a bola to hroznaaa bolest - az sa mi slzy tlacili do oci... Ja som si fixovala krk hrubym salom, co mi krk aj ohrievalo a natierala som si bolave miesto Fastumgelom. Preslo to asi po 3 dnoch, ale noci boli kruteee.

mata

v utorok vecer ma seklo v krku, utekala som ihned na pohotovost, pretoze uz som to zazila dvakrat a viem co je to za bolest.....
myslela som si, ze midaju limec, ale dostala som polhodinovu infuziu proti bolesti....
wau...bol to pocit....dali mi krem a tablety, z ktorych ma bolel zaludok....brala som ich jeden den...a potom znovu k lekarovi...
predpisal mi plavanie na chrbte, co vobec nie je lahke, ale po dvoch hodinach trapenia som si zaplavala 5 min....drzat krk v teple, co znamena chodit so satkou okolo krku, vdaka bohu, ze je to v mode...
a co najviac mi pomohlo bola sauna....
nezufajte, aj ked boli treba cvicit, oddychovat a vychutnat si ten den bez prace....

luigiiii

nakoniec som sa vyliecila sama.este v ten den ma to bolelo menej.natierala som si to s emoxen gelom a neskor s fastum gelom-ten je dobry a brala som aj tabletky voltaren tie su od bolesti.po tomto seknuti som urcite hned zmenila vankus.a spi sa mi uz omnoho lepsie.najhorsie boli tie zavraty rano ked sa prebudite a zistite ze fakt nepohnete hlavou.hroza.tak vela trpezlivosti zelam

luigiiii

Ludia toto veru nikomu nezelam.Tiez som sa rano zobudila s tym ze neotocim hlavu do lava.Boli to ako ...Horsie je ze az zajtra idem k lekarovi.To bude noc...

bio

na taketo problemy pomaha medena satka,
ktorou sa obviaze krk.Meď lieci,je proti
bolesti a je to tepelna terapia.
Viac info na e-mailovej adrese.

111

tak uz mi to prechadza same a nemusela som ist na pohotovost .
sla som so solarka a fakt mi pomohlo to teplo a uz ma to boli menej .boli ale menej ako vcera.
kamoska mi poradila solarko a pomohlo mi.
ale este to nieje ono ...