Zdravim Vas. Mam 25 rokov. A dost citam toto forum. Chcem sa spytat na kvapky lasky. Jedny pisu ze obsahuje spermie. Druhy zasa ze nie. Toto som nasla
\"Priezraèná bezfarebná tekutina vytekajúca po kvapkách sa nazýva „kvapky lásky“, slúži na zvlhèenie a zvýšenie klzkosti pohlavného údu. Ak v krátkej dobe pred pohlavným stykom nedošlo k ejakulácii, tak spermie neobsahuje.\"
Na tejto poradni www.inzine.sk
Tak neviem. Som zmatena..Dakujem
Kvapky lasky
ja som tak otehotnela!!
swskek:da sa z toho otehotniet..vlastne skusenosti
ak muz mal elakulaciu a nebol medzicasom na zachode moze sa v jeho mocovej rure vyskytovat spermie ktore sa pri pohlavnom styku mozu vyplavit
je to az tak nepravdepodobne aby sa to volalo "nahoda" ?
z takejto "náhody" ako píšete, otehotnela moja kamoška... tak sa nehrajte na hrdinov!
to by musela byt velic evelka nahoda aby niaka spermia zabludena zbehla tam kam ma zasa neprehanajte to...povacsia si mysli ze kazda zena otehotnie mavnutim prutika?smiesne
mno thak tho si milne na thom moj krasny moze sa stat ten sekret prechadza aj cez semennik a moze sa stat ze sa tham zapatzrosi spermie ale je tho mala sanca ako vravis je tho vecsinmopu ked sad niekolko hodin pred tym spravi ale treba dat na tho pozor ked thak su i spermacidne gely
z toho neotehotnies jaj boze to su otazky uz to tu bolo rozoberane sto krat a furt dokola to iste aj gynekolog ti povie ze to velke hovno obsahuje ..zaxvilu otehotniete zo vzduchu pomaly ne ??sa prebudte ludia!
Ked zakladas temu tak nestlacaj F5 (refresh) lebo je to tu 3x.Co sa tyka kvapiek.Je to individualne.Zalezi od chlapa.To by si musela zobrat pod mikroskop a povedat.To co ti tu budu pisat (ma,nema,mozno ma) su len teoreticke dohady.Zalezi od danej kvapky...