ups???

babuš

Jasné, buď v pohode. Choď za lekárom, iba ak by ti to neprešlo ani po doužívaní vaginálnych tabliet. Držím palce.

problemova

babuš ..vyter mi robil asi pred 2 tyzdnami,ked zacali tie moje problemy, gyn.mi radil vyuzit vyplachy harmancekoveho caju,co by malo postacit,lebo zapal nebol podla vysledkov velky..tpred tyzdnom mi ale dal tabletky kedze sa mi to tam neupokojilo ako by malo.Tabletky som radsej kvoli svojim dnom neuzivala,az teraz..a mozno aj ten caj sposobil trocha ten zapach..

babuš

Zápach naozaj môže byť aj z menštruácie, najmä v tomto teple. Dober čo máš, ale ak by pálenie ani zápach neprestali, utekaj za lekárom, pravdepodobne by ti aj zmenil lieky. A nech ti aj spraví výter, mnohým sa to robiť nechce a predpisujú lieky iba podľa príznakov.

problemova

mirka 23 dakujem,trosku ma to upokojilo..mam este 2 tabletky,bude mi to stacit,alebo mam ist za lekarom,aby mi pre istotu predpisal dalsie?

problemova

no neviem s tym zapachom,mozno je to aj tym,ze mi len tesne skoncila menstruacia,tak preto to nejak pachlo..nezistil mi nic ine,len zapal..

babuš

No, myslím, že tabletka by rozhodne nemala smrdieť. Zistili ti aj niečo konkrétne z výterov? Mykózy, ktoré najčastešie spôsobujú svrbenie a pálenie, nezapáchajú, baktérie áno.