ahojte....mam taky problem...nikdy v zivote mi nebolo horuco...aj ked boli enviem ake horucavy..dennodenne som vypila nieco cez3litre vody....no teraz nechapem...stale mi je otrasne horuco kruit sa mi z toho hlava, dviha mi zaludok...myslela som si ze ma voda bude chladit ale tak akosi to nefunguje vypijem aj 2dve 2,5 flase vody denne+sem tam nieco drobne...a aj tak mi je stale horuco..a nvyse som za posledne 3tyzdne pribrala 8kil..pricom preferujem zdravu stravu a sportujem dennodenne...poradite mi ako sa tych problemov zbavim?
moje problemy..
preco nemozes ist k lekarovi??
naozaj by si si mala ist dat vysetrit stitnu zlazu < hocijake zdravotne problemy sa vyskytuju aj ked si ich predtym nemala... >
Viac vody vyzaduje viac mineralov.
Problemy s nedostatkom mineralov pri piti vela vody v horucavach su bezne v tropoch, preto tam maju vsade slane pilulky(NaCl, KCl, CaCl, MgCl) na nahradu soli vypotenych a vymytych mocom.
Dokonca sa predava napoj pre sportovcov (napr Gatorade) s pridavkom mineralnych soli, lebo bez nich ked sa dlhsie potia dojde na nich nevolnost.
Na solenie pouzivaj zmes sodnej a draselnej soli(najdes vraj v Bille ako sol so znizenym obsahom sodika, obsahuje 38% KCl), kde citis po dlhom poteni malatnost, daj si do vody 1/4 lyzicky tejto soli a za par minut malatnost odide.
prosim helpnite mi..tie problemy mi dost zacinaju vadit..strasne sa mi pri nich znizuje vykonnost
uz mi nikto nevie poradit?
ale ked ja som nikdy ziadne problemy nemala....
a na lekarov sa obratit nemzeom
Taketo stavy ti moze sposobovat stitna zlaza.
ja a tehotna???????
to isto nie ....
lenze ked nepijem vela vodyy tak som totalne vycerpana...nevladzem nic....a kedze aktivne sportujem tak musim?.-(
Podľa toho, čo píšeš, nie si pribratá, ale zavodnená - príčin to môže mať viacej (o.i. aj tehotenstvo, ale aj problémy s obličkami a pod.).
Aké veľké fľaše vody to denne vypiješ? Ak 2,5 fľaše s obsahom 2 litre plus voda obsiahnutá v potravinách, tak sa nečudujem, že si opuchnutá - aj príliš veľa vody škodí (ani dobré veci netreba preháňať). Ak máš normálny pitný režim a stále puchneš, radšej zabehni za lekárom, aby si predišla vážnejším problémom.
nemôžeš byť tehotná?