Entizol

Príspevok v téme: Entizol
slniečko

Ahojte. Gynekolog mi predpísal Entizol 250mg, pretože mám svrbenie po vymočení. Z výteru zistil prítomnosť nejakých baktérii, čo môžu spôsobovať to svrbenie. Máte s tým niekto skúsenosti? Ale partnerovi nedal nič a na letáčiku je napísané, že sa má liečiť aj partner, tak teraz ho mám poslať na urologiu? Pomôžu mi tie lieky? Na inom fore som sa dočítala, že ked to beriem nemám piť alkohol, ale to mi lekár nepovedal, hoci s tým problém nemám, ale predsa mal by mi to povedať, ale na letáčiku to nie je napísané, tak teraz neviem. A tiež som sa dočítala na inom fore, že Entizol narúša poševné prostrediea a teda po jeho užívaní sa mi môže objaviť mykoza, ale o tom mi lekár tiež nič nepovedal, písali na tom fore, že treba posilniť imunitu, ale tak prečo mi lekár nepredpísal lieky na imunitu? Ved mohol, nie? Poradte, dakujem

ivette

Hehe, ja som vedela, ze Ti to neda! No prca, musis byt neprijemna v hadkach. Uz nic nenapisem, aby si mala to svoje posledne slovo.

ivette

Cica je urazena...chapem. Nuz dievca, asi mam viac skusenosti ako ty, to je fakt. Ale jednu radu este mam: Partnera nemusis posielat na urologiu, lekar Ti mal dat automaticky lieky aj pre neho, ak dal vtedy aj mne. Ak sa nebude liecit, chytis to zase od neho a zase dokola. Takze mu zavolaj alebo za nim chod, nech Ti napise este jedno balenie. To mal urobit hned, ved je ta ma liecit a to teraz spociva aj v lieceni partnera. A mam este jednu radu: Nebud taka precitlivela, ludia su obcas aj mudrejsi ako ty a viac toho preziju a preto niekedy reaguju tak, ako by si si predstavovala. Nad to sa musis povzniest a nie im (alebo sebe) nieco dokazovat slovnymi hrackami, ktore uz nikoho nezaujimaju. Kazda, aj takto, pre Teba, neprijemna situacia ta pripravuje na ovela horsie a skutocne konflikty, ktore Ta cakaju. Aj aj som bola ako ty. Moznoze mas teraz pocit, ze mi musis este nieco napisat a mas dalsie a dalsie argumenty, ale to uz nie je podstatne. Si urcite fajn kocka, aspon si myslim, len zle znasas, ked mas dojem, ze niekto na teba utoci a Tvojou obranou je utok. Lenze ten utok je obcas neopravneny a infantilny. Uz ta to asi nebavi citat a mna pisat, takze to ukoncim. Drzim Ti palce do zivota. Vsetko zle je na nieco dobre a vsetky problemy, ktore mame sme si sposobili samy. To si pamataj, snad nad tym porozmyslas a pomoze Ti to. Maj sa! Tvoja najmudrejsia na svete.

slniečko

ivette: mňa tiež bolieva hlava, ale lieky neberiem. za to ty sa tu tváriš ako najmúdrejšia na svete. ja len žiadam o radu. ved na to je toto forum. ak mi nemáš ako poradiť, ved som tam dala viac otázok, tak mi sem nemusíš písať. dakujem

ivette

Mila moja a ty si si ten prispevok po sebe precitala?? Ved to znelo akoby bola nejaka 14-rocna cajocka prvykrat u doktora je je soknuta, ze jej nevymenoval vsetky neziaduce ucinky. Je fajn, ze neberies lieky na bolest hlavy, fakt Ti to zavidim, kedze
s mojou menstruaciu vzdy prichadza aj silna migrena. Ja som Ta nechcela nijako urazit teda dufam, ze sa necitis dotknuta, co by bolo naozaj detinske. Kazdej z nas x liekov uz nesedelo a depto doktorov, ved sme ludia, no Tvoj prispevok vyznel az hystericky. Tiez Ti prajem pekny vecer.

slniečko

ivette:tých nežiadúcich účinkov na letáčiku bolo dosť, ale ani jeden som tu nespomenula. to na čo som sa pýtala boli skúseností iných žien. mám tento zdravotný problém už niekoľko rokov a tie maste a čípky čo mi predpisoval môj predchádzajúci gynekolog mi narobili dole viac škody ako osohu. preto je logické, že teraz predtým než niečo začnem užívať sa o tom informujem. stačilo, keby si napísala: brala som to aj ja a žiadna mykoza, neboj.
takže ja sa teraz povznesiem nad to ostatné a beriem si z tvojho príspevku jedno plus a to, že ti tie lieky pomohli. dakujem. prajem pekný večer:)
PS: lieky na bolesť hlavy neberiem, nenapchávam sa liekmi, ked nemusím

ivette

Pripadas mi, akoby si bola prvykrat
u doktora. Keby mal lekar kazdemu menovat vsetky neziaduce ucinky, spravil by za den 5 ludi. Nato mas ten letak, mas si ho precitat. Ozaj, beries obcas na bolest hlavy tablekty? A vies, ake maju neziaduce ucinky? Horsie ako mykoza, ked ta to zaujima. Dieta moje, on to ma uz davno odskusane a keby mu chodili zeny s tym, ze maju z toho mykozu, tak ten liek uz neexistuje. Sa zbadaj.

ivette

Slniecko: Nemaj boja, lekar vie co robi. Pozna lepsie Tvoju skutocnu sitiaciu ako prispievatelia na forach. Na posilnenie imunity bez multivitamin a na liecenie bakterii Entizol. Posilnie imunity pomoze liekom a urcite je to vseobecne dobre, ale bakterie tohto typu Ti uz teraz nevylieci. Je pekne, ze citas neziaduce ucinky, ale zase to neprehanaj a nemudruj. Neziaduce ucinky ma kazdy jeden liek a tiez Ti ich lekar vsetky nemenuje. Ja som entizol uzivala, ziadna mykoza sa nekonala a navyse, tento liek pouzivaju aj majitelia rybyciek na odstranenie neziaducich bakterii. Ked to preziju tie rybky, prezije to aj Tvoja posva. Pekne to ber a nemudruj. Alebo nechod doktorov, ked si lepsie studovana z diskusnych for.