no chcela by som sa spytat,beriem lieky anitbiotiká a chcem pit alkohol,tak som niekde pocula ze len po 24 hod. po uziti tabletky sa moze pit,co je na tom pravda?
HELP PLEASE
no diki peknem,ja som len bola zvedava aku dlhu prestávku treba dodrzat ni na to co mám miesat s cim DAKUJEM !!!!of
PICE HET SICKO ZMESAJCE IBALGIN NEUROL I NEUTRON. PICE HET SAK PECENKU VYMENA...KOKOCI GLUPE
bubina ves 3 mesiace bez alkoholu a bude oslava a to poriadna a prave terz som mala aj tie blbe tabletky tak jasne ze chcem pit enbudem tam predsa sama.....muska tak sa zabav :)
neboj bude ok,ja idem na festival takze to by bol hriech nepit....:DD
a smiem sa opytat ze kam ides pit? :)
muska: fu no diki,tak isto mi aj ostatny tvrdili tak bude co bude dufam vsetko bude ok
ak si mala v stredu poslednú tak podla mna zajtra urcite mozes pit. ja som uzivala tie tri tabletky,tiez antibiotika co maju este 7 dni po uziti ucinok a tiez uz idem zajtra pit,neboj budeme dve co sme na tom rovnako,tak na zdravie :))
hej ide vikend......tak poradi mi uz niekto??? mam AMBROBENE poslednu tabl. som mala v stredu okolo 17:00....a v piatok vecer chem pit..ostatni mi tvrdia ze sa uz moze...tak ja neviem...ale chcem pit!!!
preco preco...to je otazka... lebo ide vikend, neee? .. preco asi ? :)