tehotna po escppele???

Príspevok v téme: tehotna po escppele???
mishka

zdravim...stala sa mi taka vec,ze sme s priatelom mali pohlavny styk s kondomom...len ja som mala potom taky blby pocit tak som si kupila escappele...pred dvoma dnami som ju uzila...lenze mam pocit ako keby som nevzala nic..ziadne bolesti v podbrusku,spinenie...ziadne tie typicke priznaky....aj napriek tomu mohla zabrat?...poprosim seriozne odpovede,dakujem=)

haha

no dievcata ozaj smiesne otazky davate jak 5 rocne deti sa zamyslite nad tym co pisete trtkas s kondomom a potom si das tabletku po...dost na hlavu gynekolog by ta vysmial moja zlata ci si zdrava...aj hak antikoncepcia je sama chemia nechapem jak to niektore mozte jest ble

andy

ste také trúby..... no comment .....

nabuduce nezabudni uzivat horm.tabletky natiahnut partnerovy kondom , ty si daj pesar a po styku zožer tabletku , urob si tehotensky test a na 100% budes tehotná : )cha cha cha ...

asdfjklô

ahoj, no ja som ju uzila a tiez som nemala ziadne neziaduce priznaky ani nic. a odvtedy som dostala dvakrat kramy v ocakavanom termine, aj na gynde som bola...

hmm...

prepac, ale tie tabletky nie su cukriky.. ved to narusa hormonalnu rovnovahu v tele !... to si tu uvedomujete dievcata, co to do seba hadzete jedna radost?? ... sa to ma pouzivat len VYNIMOCNE a nie vzdy ked si zmyslim ... a pride mi trochu divne: mali ste kondom, este si si dala tabletku po ... a este zalozis temu, ci si tehotna ... ja uz fakt nerozumiem .. to si vsetky co taketo temy zakladate myslite, ze mate take supertelo a v posteli supermana, ze proste na vas tie antikoncepcne metody asi nezaberaju, nie?

mishka

noo kdfgrki.......o taku odpoved som nestala no dik aj tak=D...zvyknem davat na svoje pocity a myslim ze robim dobre ako potom lutovat....aaa tak sem nechod alebo necitaj neprispievaj=)

kdfgrki

a naco si sito davala ked sa do teba neurobil prosim ta ?ste vy normalne ????ja nechapem tieto otazky co tu pisete deti je to hroza !ma styk s kondomom a slepica zere tabletku po no neskucneeeeeee nezabudni ju zozrat aj ked bude brat antikoncepciu nezabudni po styku zrat tie voloviny fuj.ozaj tie otazky uz ma prestavaju bavit skoda sem chodit

Najčítanejšie články