Priatelka nepotrebuje tak sex k zivotu.Pomozte mi- poradte

Príspevok v téme: Priatelka nepotrebuje tak sex k zivotu.Pomozte mi- poradte
matelo21

Caute...takze som s priatelkou viac ako 2.5 roka..Som jej prvy..Zo zaciatku bola strasne vasniva,stale to chcela...ale casom sa to stale zhorsovalo..az na to prestala mat uplne chut..a drti ma to...Ked jej to teraz pripomeniem....Povie,ze to bolo vtedy pre nu nieco nove.......Byvame spolu tak 3x v tyzdni par hodiniek...Milujeme sa zhruba 2x do mesiaca:(..a ja chcem viac...ona to tak nepotrebuje...Ako mam ozivit v nej opet tuzbu po mne ....aby ma chcela ovela castejsie a davala mi najavo ze som pre nu pritazlivy......A nechapem ked mi po sexe povie..ze to bolo uzasne,perfektne a neviem co este..a je to tak,lebo potom este cela rozjarena lezi na posteli po tom zazitku....A ved ked sa jej to tak paci,nechcela by pri najblizsej situacii opet?nie kdes o mesiac?dakujem

emota

no ja mam priatelku 2 roky a robili sme to 2x tiez by som chcel sex ale ked jej to navrhen ta ze stale nato myslim ....mi povie a pootm mam pocit ze si bude mysliet ze ju mam len nato .......

kostlivec

dong quai nie je afrodiziakum, proste to dava dokopy organizmus, aj zeny po tehotenstve to zvyknu jest. je to vyzivovy doplnok. len som tym chcela povedat, ze ja som si ten problem -necut na sex - uvedomovala, a bola by som ochotna to riesit, mozno aj tvoja priatelka si to uvedomuje, ze je nejaky zadrhel. takze sa porozpravate a vyriesite problem. mozno dong quai ani nebude treba :)drzim palce

babiatko

matelo21 neskušaj radšej žiadne afrodiziakum lebo by sa m,ohla potom urazit alebo by to pochopila zle. ak mate dobry vztah tak si spolu o tom pohovorte.ja ta chapem že ti to aj trochu chyba ale musis vziat komunikaciu do svojich ruk to je jediny prostriedok na problemy vo vztahu a nie žiadne afrodiziaka.držim ti palce nech to vyjde

kostlivec

matelo21, a berie teda antikoncepciu alebo nie. lebo skutocne ta vo vseobecnosti znizuje libido, ci uz sadne alebo nie. aj u mna to tak bolo a priatel (teraz uz ex) bol z toho dost vela, ja so proste nemala chut :( ale da sa tomu pomoct. napr dong quai (angelika cinska -alebo zensky zensen) je na to vraj dobry. ja som to neskusala, lebo som uz single, ale vraj to zvysuje chut na sex. ci take nieco.

safaf

a čo sa týka rokov, ja mam 22 a on 21. ja sa nelutujem, ja to mam na haku. a moj frajer vlastne už tiež. má ma rad taku, aka som...

luciferka

safaf, to je uy tvoj problem ak to nemienis riesit, a lutujem tvojho priatela pokia je ti to uplne jedno....., a ja nesukam, a uz vobec nie ako fredka, pokial to beries takto tak sa ani necudujem, ze si na tom tak ako si .....
a matelo21, potom to podla mna nie je tak ako tvrdis ze sa jej to natolko paci, inak fakt neviem, alebo skus nieco nove

matelo21

safaf lutujem tvojho chalana,ked to takto beries...Sex ma byt predsa prejav lasky..a nie to,ze ty tu vravis ze si nejaka fredka alebo co.........A nikde neni napisane ze chcem 3x za den...Vobec asi nechapes o co ide

safaf

moja, ani na mna nemala zo začiatku dopad ta antikoncepcia. toto mam tretiu antiku a nemienim ju meniť už. sadla mi najviac, aj podla vysledkov. jaj libido ovplivnila aj tato a mne je to už uplne jedno. s priateľom sme spolu 4 roky. ked sme boli spolu dva roky aj my sme šukali jak fredky. dojdeš na to sama...

Najčítanejšie články